Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
 • Tik Tok

Top 10a – Fijne boeken voor een avond op de bank

21 oktober 2020

Hoi! Ik ben Tina en ik geef graag tips. Die tips kunnen variëren van broodbeleg- tot serietips. Het leek ons een leuk idee om deze tips met jullie te gaan delen, en wel in de vorm van een Top 10a. Hier bij De Fontein worden allerlei soorten tips gedeeld, maar ik zal me inhouden en het hier vooral bij boekgerelateerde tips houden (of niet…?).

Top 10a - Avond op de bank

Avond op de bank
Of ik nou wil of niet, ik zit veel. Op de bank, aan de keukentafel, waar dan ook in huis. Ik werk namelijk thuis en ga verder vooral naar mijn sportlesjes en de supermarkt, dat was het wel op het moment. Na een hele dag zittend te hebben gewerkt (of juist na een dag niet-zittend-werken) plof je heerlijk op de bank, dan kan je natuurlijk beginnen aan tv- of Netflix-serie nummer 1845. Of je kiest voor een avond in een andere wereld door een boek te lezen! Ik geef je 10 tips voor 10 heel verschillende avonden op de bank. Geniet van je avond, je hebt het sowieso verdiend!

 1. Het familiegeheim – Sarah Lark
  Deze historische roman is meeslepend en romantisch, een verhaal vol met de prachtige geschiedenis en cultuur van Nieuw-Zeeland.

 2. Sjakie en de chocoladefabriek – Roald Dahl
  Wist je dat in september de 100ste druk van dit geweldige kinderboek is verschenen? Een heerlijk verhaal om lekker (nostalgisch) in deze prachtige fantasiewereld te verdwijnen. Tip: zorg wel dat je chocola bij de hand hebt.

 3. De L van liefde – Kate Clayborn
  Wandel door New York en geniet van deze heerlijke feelgoodroman. Misschien word je zelf ook nog creatief door het beroep van hoofdpersoon Meg.

 4. Geworteld in het kwaad – Karen Dionne
  Zin in een superspannende thriller die je niet neer kunt leggen totdat hij uit is? Lees dan deze pageturner! Gegarandeerd leesplezier en koude rillingen.

 5. American Royals Katharine McGee
  Gossip Girl meets The Crown. Moet ik nog meer zeggen? Twee series die ik heb verslonden, dus dit boek kon niet missen! Heerlijk. Vol macht, intriges en verboden liefdes…

 6. De Cock en de schaduw van de dood – Baantjer deel 87, geschreven door Peter Römer
  Een Baantjer-boek is alsof je een aflevering van de oude serie op tv aan het kijken bent. Alleen gaat deze dan over een heel actueel thema: geweld tegen hulpverleners. En het goede nieuws: na een uur of drie à vier verder kun je door naar de volgende ‘aflevering’ in één van de andere 86 delen!

 7. Het meisje in de witte kimono – Ana Johns
  Met deze prachtige roman wil je niet dat de avond voorbij is! Na een hele berg aan goede reacties te hebben gelezen over dit boek ben ik er zelf ook in begonnen, en wauw: dit boek moet je lezen!

 8. Tel tot tien Karen Rose
  Zin in een romantisch én spannend verhaal? Ga dan voor deze nieuwe thriller van Karen Rose. Haar thrillers staan garant voor een gruwelijk spannend verhaal met een dosis broeierige romantiek, heerlijk!

 9. Guinness World Records 2021
  Dit fantastische jaarboek staat vol met de leukste, gekste en verbazingwekkendste records. Goed voor een avond lachen en voor je het weet is het tijd om naar bed te gaan. Je kunt natuurlijk ook meteen je huisgenoten uitdagen om een nieuw record te vestigen. Wie kan de grootste stapel van toiletrollen maken? Have fun!

 10. Voor jou – Jojo Moyes
  Soms is een avondje ongegeneerd huilen best lekker toch? Lees deze roman en je voelt alles wat je maar kan voelen: liefde, blijdschap, verdriet, hoop… Deze klassieker van Jojo Moyes is de ultieme ‘kruip op de bank’-read.

 

Hopelijk heb ik je weer kunnen inspireren met 10 fijne boeken voor op de bank! Sponsor je lokale, favoriete boekhandel door langs te gaan of in hun webshop te bestellen of klik op de titel, daar vind je meer informatie en je kunt dan gelijk in onze webshop Boekenwereld bestellen.

O ja, mijn snacktip deze keer? Het chocolade kruidnootjes-seizoen is weer geopend!

Groetjes,

Tina ♥

PS Heb je de andere Top 10a’s  gemist? Bekijk ze dan hier:

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven