Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Spoileralert: deze boeken verschijnen dit najaar!

31 mei 2023

De zomer staat op het punt om te beginnen, maar wij zijn alweer bezig met alle prachtige boeken die er dit najaar verschijnen. We verklappen graag alvast een paar titels. Wij kunnen niet wachten!

Het is niet altijd makkelijk om de Dood te zijn…

Valentijn Kraai en meneer Dood is een geestig en meeslepend verhaal over vriendschap, rouw en ontdekking. Een origineel boek dat op een grappige manier een serieus thema weet te bespreken. Dit boek is perfect voor tijdens Halloween!

De twaalfjarige Valentijn Kraai en zijn beste vriendin Cathelijne mogen eindelijk weg uit het weeshuis en gaan in de leer bij een vakman, maar Valentijn wordt per ongeluk toegewezen aan de Dood. Valentijn bevindt zich in een onmogelijke situatie wanneer de naam van zijn beste vriendin op de lijst van toekomstige doden verschijnt. Kan hij tegen de Dood vechten om haar ziel te redden, of heeft het lot andere plannen?

Wat weet jij over de ruimte?

In Alles wat cool is aan de ruimte vind je de raarste feitjes en leukste grappen over de ruimte. Het boek bevat handige overzichten om de ruimtewetenschap bereikbaar, maar vooral begrijpelijk te maken. Ben jij er klaar voor om alles te leren over de ruimte?

Ontdek alles over de ruimte, het heelal, de kosmos en het universum! Illustrator, grappenmaker en ruimtefanaat Mike Lowery is terug met het laatste deel in deze grappige trilogie, barstensvol feiten voor nieuwsgierige heelalfans vanaf 7 jaar. Lees over planeten, supernova’s, ruimtereizen, zwarte gaten en het sterkste diertje in de ruimte.

Als Lucas iets doet, moet ik het ook doen, maar dan beter…

Dit boek is voor de liefhebbers van enemies to lovers-verhalen. In deze grappige, maar toch aandoenlijke feelgoodroman kunnen collega’s Izzy en Lucas elkaar echt niet luchten, maar om hun geliefde hotel te redden moeten ze wel samenwerken…

Collega’s Izzy en Lucas kunnen elkaar niet luchten of zien, maar als hun geliefde Forest Manor Hotel letterlijk dreigt in te storten, móéten ze wel samenwerken. Als het hotel dankzij Izzy een flinke beloning opstrijkt voor het terugbezorgen van een verloren trouwring, lijkt dat dé oplossing. Izzy en Lucas besluiten op zoek te gaan naar de eigenaren van de andere vier ringen die al jaren bij de gevonden voorwerpen liggen. Maar terwijl hun bittere rivaliteit verandert in iets heel anders, dringt zich toch de vraag op of ze bang zijn hun baan te verliezen – of hun hart…

Het verleden kun je niet zomaar ontvluchten…

In de nieuwe thriller van R.J. Ellory weerklinkt de thematiek en de sfeer van Ellory’s meest geliefde boek Een stil geloof in engelen. Een echte must-read dus.

Jasperville, Québec, het stadje dat Jack Devereaux na een moeilijke jeugd zo snel mogelijk verliet. Maar dan wordt hij gebeld met het bericht dat zijn jongere broer een man heeft aangevallen en verwond. Niemand weet waarom, maar Jack vermoedt dat het iets te maken heeft met de Jasperville-meisjes die al die jaren vermist zijn. Terwijl hij aan de lange reis naar huis begint door het bevroren, meedogenloze landschap, vraagt Jack zich niet af waaróm zijn kleine broertje gek is geworden. Hij vraagt zich vooral af waarom het zo lang heeft geduurd…

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven