Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
 • Tik Tok

Top 10a – Spannende Boeken Weken

28 mei 2019

Hoi! Ik ben Tina en ik geef graag tips. Die tips kunnen variëren van broodbeleg- tot serietips. Doordat ik bij een uitgeverij werk kan ik als een van de eersten nieuwe boeken lezen, ruim voordat ze verschijnen en weet ik ook ver van te voren wanneer welke boeken er aan gaan komen. Al brainstormend over leuke nieuwe dingen voor onze site kwamen we op het idee om deze tips met jullie te gaan delen, en wel in de vorm van een Top 10a. Hier bij De Fontein worden allerlei soorten tips gedeeld, maar ik zal me inhouden en het hier vooral bij boek gerelateerde tips houden 😉 (of niet…).

top10a

Spannende Boeken Weken

De eerste Top 10a is speciaal voor de Spannende Boeken Weken. Deze weken staan in het teken van spannende boeken en van 1 t/m 21 juni krijg je bij aankoop van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken het geschenk cadeau! Een mooie aanleiding om mijn favoriete thrillers in het zonnetje te zetten.

 1. Tess Sharpe – De onversneden waarheid
  Harley is kick ass, strijdbaar en levensgevaarlijk, maar met het hart op de goede plaats. Deze thriller doet denken aan de populaire serie Breaking Bad, maar dan met een female touch. Briljant!
 2. Peter James – Ultiem bewijs
  Sleept je mee vanaf de eerste pagina! Peter James heeft het verhaal op een slimme manier in elkaar gezet. Supersnelle pageturner die je niet meer weg kunt leggen.
 3. Andrew Gross – Alleen hij
  Prachtig en mega spannend.
 4. Emelie Schepp – Alle boeken over Jana Berzelius
  Als je nog nooit een boek van Emelie Schepp gelezen hebt, begin dan snel met Memento! Er zijn inmiddels 4 boeken over Jana Berzelius verschenen, dus je kunt gelijk binge-readen.
 5. Baantjer
  Een Baantjer-boek is een heerlijk tussendoortje!
 6. Morgan Jones – De verloren dochter
  Heb je Laura H. gelezen? Dan mag je dit boek ook echt niet missen!
 7. Megan Miranda – Vermiste meisjes
  Onderhuidse spanning, een groot geheim, een klein dorpje. Doet een beetje denken aan Big little lies.
 8. Clare Mackintosh – Mea culpa
  Clare Mackintosh is heel goed het neerzetten van personages met wie je helemaal meeleeft. Om je vervolgens met een mega plottwist om de oren te slaan. Nu verkrijgbaar voor maar € 7,99!
 9. Karen Dionne – Dochter van het moeras
  Onderhuidse spanning in een prachtig landschap. Zo bizar hoe je voelt dat dingen niet kloppen, maar ook begrijpt dat het voor hoofdpersoon Helena allemaal heel normaal is.
 10. Tim Willocks – Moord volgens Turner
  Rauwe thriller in een gortdroog Zuid-Afrika. Met een eerlijke rechercheur in een totaal corrupte wereld. En dat omslag alleen al, zo mooi! Ik zou ‘m bijna boven m’n bed hangen.

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren en ga je snel naar de boekhandel voor een fijne thriller! Als je dan aan het lezen bent en je hebt honger… Pak dan een cracker met cottage cheese en Baba ganoush, beetje rucola erop en klaar!

Groetjes! 
Tina ♥

P.S. Laat je weten wat je van de eerste Top 10a vond? En mocht je suggesties hebben voor een volgend toplijstje, laat het vooral weten!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven