Romans & SpanningMoord volgens Turner (Memo From Turner) is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer.


De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn moeder, Margot Le Roux, een machtige zakenvrouw, weigert haar zoons leven te laten ruïneren door het lot van een dakloos meisje zonder enig toekomstperspectief. In een land waar corruptie en machtsmisbruik overheersen, zal niemand daarnaar kraaien. Maar dat is buiten Turner gerekend, een zwarte rechercheur van onbesproken gedrag. Hij reist naar het stadje waar Margot Le Roux alles lijkt te beheersen, inclusief de politie. Turner weigert te buigen voor intimidatie en omkoping en als de jacht op hém wordt geopend, moet hij vechten voor zijn leven.

Willocks’ schrijfstijl is filmisch. Het rauwe landschap van Zuid-Afrika wordt weerspiegeld in zijn personages. Willocks snijdt maatschappelijke thema’s aan en combineert die met snelle, plotgedreven actie.

Tim Willocks is behalve auteur ook psychiater, karateka en filmmaker. Van zijn hand verschenen eerder o.a. De orde en De twaalf kinderen van Parijs.
€ 17.50 Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk
Moord volgens Turner

Moord volgens Turner
ISBN
9789026146763
Uitvoering
Paperback / softback
Formaat
215 mm x 140 mm x 28 mm
Omvang
336
Verschijningsdatum
14-05-2019