Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

3 x waarom wij fan zijn van Beth O’Leary

14 september 2023

Yes! Op 26 september verschijnt het nieuwste boek van Beth O’Leary: De wake-upcall. We vertellen je in deze blog graag waarom wij fan zijn van Beth O’Leary.

1. Haar boeken zijn net als een grote knuffel of een kop thee

Beth O’Leary’s boeken zorgen ervoor dat je je warm gaat voelen vanbinnen. Als je dus behoefte hebt aan een knuffel of aan een lach op je gezicht, lees dan Veel liefs. Een warme en meeslepende roman die op een luchtige wijze scherpe thema’s aansnijdt.

2. Ze brengt haar personages tot leven

Of het nu de hoofdpersonages zijn of de bijrollen, je voelt met ze mee en je leert ze stuk voor stuk kennen. Beth heeft een heel fijne manier van schrijven waardoor de personages echt tot leven komen. Lees bijvoorbeeld Drie dates, waarin je Siobhan, Miranda en Joseph leert kennen. Dan begrijp je meteen wat we bedoelen.

3. Beth heeft een verfrissende schrijfstijl die je meteen pakt

Wanneer je een boek van Beth O’Leary oppakt is de kans erg klein dat je hem gelijk weer weglegt. Je wil niet meer stoppen met lezen zodra je begin aan een van haar boeken.

Vanaf 26 september kunnen we weer opnieuw genieten van een nieuw verhaal!

Op 26 september verschijnt De wake-upcall van Beth O’Leary. De wake-upcall is een workplace romance tussen concurrenten en tegenpolen Izzy en Lucas. Ze moeten onverwachts samenwerken om hun geliefde hotel, en baan, te redden. Maar terwijl hun bittere rivaliteit verandert in iets heel anders, dringt zich toch de vraag op of ze banger zijn hun baan te verliezen – of hun hart…

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven