Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Houd het vakantiegevoel vast met deze heerlijke boeken!

21 augustus 2023

Voor veel mensen zit de vakantie er weer op. Hoe zorg je er nou voor dat je het vakantiegevoel toch nog wat langer vasthoudt? Door lekker veel te lezen en even te ontsnappen aan alles om je heen! Daarom tippen we deze heerlijke boeken, die er voor zorgen dat je het vakantiegevoel vasthoudt en na je werk lekker kunt ontspannen. Veel leesplezier!

Het stockholmsyndroom – Ellen Lina

Ellen Lina - Stockholmsyndroom

Lauren wordt samen met haar zoontje Xavian overvallen in hun tuin. Zes mannen gijzelen Xavian, maar wanneer Lauren smeekt om hem vrij te laten in ruil voor haar, wordt zij in het huis gevangengehouden. Waarom is haar gezin het doelwit van een gijzeling? Lauren probeert erachter te komen en ondertussen te ontkomen aan de brute agressie van de gijzelnemers. Gelukkig heeft Lauren Yvar, de enige gijzelnemer op wie ze kan bouwen en die haar beschermt, maar hoelang lukt dit? Wat is het motief van de gijzelnemers en wie is hun opdrachtgever?


Het leugenspel – Clare Mackintosh

Boek twee in de Rechercheur Morgan-serie. In de bergen van Wales gaat een spraakmakende realityshow van start. De deelnemers hebben ieder een geheim dat ze koste wat kost verborgen willen houden. Dan verdwijnt een van de deelnemers spoorloos. Rechercheur Ffion Morgan moet wat ze van de show gezien heeft vergeten en uitzoeken wie deze mensen werkelijk zijn, wetende dat ze geen van hen kan vertrouwen. Wanneer er uiteindelijk zelfs een moord wordt gepleegd, weet Ffion dat al haar verdachten een alibi hebben. . . én een geheim dat het waard is om voor te doden.

Benieuwd naar het eerste deel van deze serie? Lees hier meer.


Het verlangen van Lucy Hart – Meg Shaffer

Lucy Hart groeide op in een liefdeloos gezin, en vluchtte het liefst weg in haar favoriete boeken. Vooral de Klokeiland-serie van auteur Jack Masterson was haar tweede thuis. Nu is ze 26 en werkt ze als onderwijsassistent. Haar grootste wens is de 7-jarige Christopher, een jongetje dat sinds de dood van zijn ouders van pleeggezin naar pleeggezin wordt geschoven, te adopteren. Maar omdat ze hem geen financiële zekerheid kan bieden, komt ze niet in aanmerking.
Dan schrijft haar jeugdheld Jack Masterson een wedstrijd uit. De prijs zou haar in staat stellen om Christopher te adopteren. Dus Lucy reist naar Klokeiland, waar ze auteur Jack, illustrator Hugo Reese en haar drie tegenstanders treft. Ondertussen beraamt Jack de ultieme twist in zijn verhaal – een twist die levens zou kunnen veranderen…


Een moedig besluit – Sarah Lark

Nieuw-Zeeland, 1955. Als Nellies dochter Grit tijdens een tournee in Europa ontdekt dat ze zwanger is, neemt ze het eerstvolgende schip terug naar haar moeder. Eenmaal thuis moet ze eerst met haar verleden afrekenen voordat ze aan de toekomst kan denken.

Maria’s dochter Daphne heeft haar studie diergeneeskunde afgerond, maar wil niet in het familiebedrijf gaan werken. Ze besluit een onderzoekspositie te aanvaarden, die haar uiteindelijk naar Congo zal leiden. Maar de Belgische kolonie is in beroering en binnenkort zal Daphne daar niet meer veilig zijn…

Nog meer inspiratie nodig? Wat dacht je van deze reality-tv-thrillers? Ze spelen zich op prachtige plekken af, goed voor het vakantiegevoel!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven