Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Top 10a – De leukste boeken om cadeau te doen

31 maart 2021

Top 10a - cadeau

Hoi! Ik ben Tina en ik geef graag tips. Die tips kunnen variëren van broodbeleg- tot serietips. Het leek ons een leuk idee om deze tips met jullie te gaan delen, en wel in de vorm van een Top 10a. Hier bij De Fontein worden allerlei soorten tips gedeeld, maar ik zal me inhouden en het hier vooral bij boekgerelateerde tips houden (of niet…?).

De leukste boeken om cadeau te doen
Ik heb zin in verjaardagen vieren, picknicken in het park, op een terrasje zitten, maar vooral om weer veel tijd door te brengen met iedereen die me lief is. In de tussentijd probeer ik al die lieve mensen wel te laten weten dat ik aan ze denk door af en toe een leuk cadeautje te geven of op te sturen. Want hoe leuk is het om spontaan een cadeautje te krijgen? Heerlijk toch? Daarom deze keer een top 10 met de leukste boeken om cadeau te doen (of te vragen)!
Wil je meer informatie over een boek? Klik dan op de titel.

De sterrengever

1. De sterrengever – Jojo Moyes  
Alleen al door de titel wil je dit boek cadeau doen, en dan ook nog eens met zo’n prachtige cover! Maar laten we het verhaal niet vergeten, want dit is echt een prachtige roman van bestsellerauteur Jojo Moyes, misschien wel haar beste! Dit is een perfect cadeau voor iedere boekenliefhebber!

American Royals

2. American Royals Katharine McGee
Ik denk dat iedereen wel iemand kent die alles volgt rondom Harry en Meghan. Dit boek is perfect voor al die fans! American Royals is een heerlijke soapserie in boekvorm om van te smullen!

 

Samen gaan bouwen

3. Samen gaan bouwen Oliver Jeffers
Een hartverwarmend prentenboek met prachtige illustraties. Samen gaan bouwen is het ideale cadeau voor nieuwe ouders, mensen die al wat langer kinderen hebben, maar eigenlijk ook voor iedereen zonder kinderen. Een echte must-have en dus een perfect cadeau voor iedereen!

Baantjer 88

4. Baantjer De Cock en de schim uit het verleden, geschreven door Peter Römer
Een Baantjer-boek is altijd een goed idee. Voor mensen die niet zoveel lezen, voor mensen die een tussendoortje willen en voor mensen die vroeger altijd naar de serie op tv keken. Nostalgisch en altijd weer actueel! Nog een voordeel, Baantjer-boeken passen altijd goed door de brievenbus 🙂

in alle onschuld

5. In alle onschuld Karen Rose
Urenlang leesplezier vol spanning en met een goede dosis romantiek. De boeken van Karen Rose zijn zo spannend dat je ze niet weg kunt leggen en zitten vol superspannende plottwists. Ook haar nieuwste, In alle onschuld, is weer lekker spannend & sexy!

De GVR

6. De GVR Roald Dahl
Een klassieker! Dit boek over de Grote Vriendelijke Reus zou toch bij iedereen in de boekenkast moeten staan? Nu als prachtig voorleesboek én helemaal in kleur.

 

Het land van belofte

7. Het land van belofte – Sarah Lark
Urenlang leesplezier voor maar € 15,-! En deel 1 in de populaire Kiward Station-serie, dus mocht je op zoek zijn naar nog meer cadeautjes, er zijn nog 2 boeken. Voor alle fans van De zeven zussen is dit heerlijk leesvoer, en het ziet er ook nog eens heel goed uit!

Zes duistere redenen

8. Zes duistere redenen Jo Spain
Ken je een fan van de serie Big Little Lies? Of iemand die graag psychologische thrillers leest? Dan is Zes duistere redenen een perfect cadeau. Dit spannende verhaal draait om verstoorde familierelaties, oud geld, maar vooral veel oud zeer.

 

Het Maltadocument

9. Het Maltadocument Steve Berry
Een geheim genootschap, het overlijden van de Paus en een zoektocht naar een eeuwenoud document. Deze nieuwe thriller van Steve Berry leert je veel over de geschiedenis en combineert dat met een ongekende vaart: een perfecte pageturner!

 

Liefs van de krijtjes

10. Liefs van de krijtjes Drew Daywalt en Oliver Jeffers
Dit prachtige cadeauboekje is heel geschikt voor iedereen die wel wat liefde kan gebruiken! Een hart onder de riem, met wat humor en leuke tekeningen. Dit lieve boekje is voor iedereen een goed cadeau!

Hopelijk heb ik je weer kunnen inspireren met deze 10 boeken om cadeau te doen! Sponsor je lokale, favoriete boekhandel door op afspraak langs te gaan of in hun webshop te bestellen. Als je op de titel van het boek klikt, vind je meer informatie over de inhoud. Je kunt daar ook direct in onze webshop Boekenwereld bestellen.

O ja, mijn snacktip deze keer? Ik heb laatst een wafelijzer gekocht, dus ben allerlei soorten wafels aan het uitproberen! Gezonde, ongezonde, hartige, met fruit…

Groetjes,

Tina ♥

PS Heb je de andere Top 10a’s  gemist? Bekijk ze dan hier:

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven