Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Vijf cadeautips voor meiden vanaf 8 jaar

22 november 2019

unspecified

Fashion in New York

In de filmeditie van 100% Coco New York, het derde deel van de 100 % Coco-serie, vertrekt modeblogger Coco naar The Big Apple. Daar leert ze alles over de sixties, pied-de-poules en punkie looks. Dit boek is ideaal voor elk meisje dat van shoppen houdt of graag met fashion bezig is!Omslag-UFO-ALARM/De Fontein / beeld van hees 2019.indd

De Nederlandse Roald Dahl

Ga op avontuur met Rosa en Fico in Costa Banana. De boeken van Jozua Douglas  zijn spannend, avontuurlijk en supergrappigUfo-alarm is het nieuwste deel in de bekende Costa Banana-serie. Ook leuk om voor te lezen!

Russell_13_Partstress! DEF_voorplat 150 dpi rgb

Het nieuwste deel van Dagboek van een muts

Dagboek van een muts is dé meidenserie van het moment! Met de grappige illustraties en herkenbare situaties weet Rachel Renée Russell miljoenen meisjes over de hele wereld aan het lezen te krijgen. Ook het nieuwste deel Partystress! is weer een feest om te lezen!

matilda

Ga terug in de tijd 

Iedereen is fan meesterverteller Roald Dahl! Neem je kind mee op reis naar jouw jeugd en deel je enthousiasme! Geef een Roald Dahl-boek cadeau en lees samen een klassieker zoals Matilda. Tegelijkertijd ook een cadeau voor jezelf!

Kinney_HlveAV1 Voorplat 150dpi RGB

Voor alle Het leven van een Loser-fans

Jeff Kinney, ’s werelds grootste leesbevorderaar, heeft een nieuw boek geschreven: Logboek van Theo Thorbecke. Dit keer lees je het verhaal door de ogen van Theo, de beste vriend van Bram Boermans uit Het leven van een Loser. Supergrappig en vol leuke tekeningen. Gegarandeerd leesplezier!

Alvast een fijne Sinterklaas gewenst!

Ben je nog op zoek naar meer cadeaus? Wij delen ook tips voor jongens van 8 jaar en ouder en tieners!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven