Kinder- & jeugdboeken

Vijf cadeautips voor tieners

22 november 2019

Trinkets_Voorplat_150dpiVriendschap en een bijzondere hobby

Trinkets van Kirsten Smith is een jongerenroman met een grappige twist waarin de bijzondere vriendschap tussen drie meiden centraal staat. De gelijknamige serie is een grote hit op Netflix. Het boek is perfect voor elke tiener die de serie nog niet gezien heeft of dieper in het verhaal wil duiken!

Bestel Trinkets

 

 

Wallis de Vries_Zwijg voorplat 150dpiVan de succesvolste jeugdthrillerauteur

Lees, huiver en zwijg! Mel Wallis de Vries is meester in het schrijven van spannende jeugdthrillers. Met haar bloedstollende verhalen houdt ze iedere 12-plusser in haar greep. Ondertussen heeft ze al zeven keer de Prijs van de Jonge Jury gewonnen! Zwijg is haar nieuwste thriller.

Bestel Zwijg Lees de eerste twee hoofdstukken

 

 

BuitenspelVoor stoere meiden en jongens

Met deze realistische jeugdthriller laat Margje Woodrow zien dat ze precies weet wat tieners bezighoudt. Buitenspel is een spannend verhaal met een actueel onderwerp: de invloed van sociale media. Een aanrader voor stoere meiden en jongens vanaf 13 jaar!

Bestel Buitenspel  Lees de eerste twee hoofdstukken

 

 

Voorplat_LET IT SNOW_RGBWinterse romantiek

Heb je samen met je dochter of zoon de kerstfilm Let it snow al gezien op Netflix? En krijgt jouw 13-plusser geen genoeg van de film? Geef dan de filmeditie van deze grappige en succesvolle YA-roman cadeau! Perfect om mee op de bank te kruipen na pakjesavond. 

Bestel Let it snow  Lees de eerste twee hoofdstukken

 

60 61_Watt_One small thing_Voorplat 150dpi RGBVoor de fans van De Royals

De Royals is een verslavende serie voor meiden vanaf 16 jaar, geschreven door Erin Watt. Van dezelfde auteur is een nieuw meeslepend verhaal verschenen, namelijk One small thing. Dit is een heerlijke YA-roman over liefde en schuld, ideaal voor 14-plussers!

Bestel One small thing  Bekijk De Royals-serie

 

 

Alvast een fijne Sinterklaas gewenst!

Ben je nog op zoek naar meer cadeaus? Wij delen ook tips voor jongens vanaf 8 jaar en ouder en meisjes vanaf 8 jaar!