Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Dit is de Stoerste Thrillerverkoper van 2024!

28 februari 2024

Voor het zesde jaar op rij gingen we op zoek naar de Stoerste Thrillerverkoper van het jaar. Na het bekendmaken van de longlist en de shortlist is het eindelijk tijd om de nieuwe winnaar bekend te maken. Tromgeroffel…

stoerste thrillerverkoper 2024

De Stoerste Thrillerverkoper van 2024 is Mariëlle van der Goen van Boekhandel Libris Voorhoeve in Hilversum! De jury over Mariëlle: ‘Dit jaar vonden we de Stoerste thrillerverkoper in het midden van het land. Bij Boekhandel Libris Voorhoeve. Deze toonaangevende winkel met oog voor diversiteit staat midden in de maatschappij. Mariëlle van der Goen levert hier een grote bijdrage aan door haar bevlogenheid en professionaliteit. Haar liefde voor het spannende boek, van cosy crime tot stevige thrillers is mede door de goede online zichtbaarheid van de winkel en haar medewerkers bekend in Hilversum en omstreken en ze weet met inzicht en vakkundigheid haar klanten te bedienen. Wij benoemen deze sympathieke boekverkoper met trots tot Stoerste Thrillerkoper 2024.

Mariëlle werd verrast in de winkel door Ester en is hartstikke trots op deze prijs. Ze gaat jullie het aankomende jaar voorzien van de spannendste thrillertips en kijkt enorm uit naar het aankomende jaar. Volg haar ook op Instagram!

Van harte gefeliciteerd Mariëlle, we gaan er een geweldig jaar van maken!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven