Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De drie spannendste thrillers van dit moment

1 maart 2024

Dit zijn de drie spannendste thrillers van dit moment! Ontdek intrigerende plotwendingen, onthul duistere geheimen en laat je verrassen door onverwachte onthullingen in deze adembenemende verhalen. Ben je klaar voor een leeservaring die je op het puntje van je stoel houdt?

loge van Nelle Lamar coverfoto

1. De logé van Nelle Lamarr

Tanya, een Britse uitwisselingsstudent, komt voor een jaar in het luxueuze huis van Natalie en Matt in Los Angeles wonen. Voor Natalie, die rouwt om haar dochter Anabel, is Tanya een afleiding en een kans om het gezin te herenigen. Maar Tanya’s gelijkenis met Anabel wordt steeds verontrustender. Terwijl Natalie worstelt met haar geheimen en verleden, vraagt ze zich af wie Tanya werkelijk is.

Paperback | 9789026171345 | 352 pagina’s

Stad 40 van Natasha Pulley coverfoto boek

2. Stad 40 van Natasha Pulley

Valery Kolkhanov wordt van de Siberische goelag overgeplaatst naar ‘Stad 40’. Deze mysterieuze stad huisvest een reeks kernreactoren en wordt omringd door een bos dat zo beschadigd is dat het lijkt alsof de bomen zijn verroest. Valery moet het effect van straling op de lokale dieren bestuderen, maar hij vraagt zich vooral af hoe het komt dat er zoveel straling in het gebied ís. Wat wordt er precies verborgen voor de duizenden die in de stad wonen? En als hij naar antwoorden blijft zoeken, zal hij dan overleven?

Paperback | 9789026165313 | 352 pagina’s

Wrede leugens van Karen Rose cover van boek

3. Wrede leugens van Karen Rose

Rechercheur Kit McKittrick onderzoekt een melding van psycholoog Sam Reeves over een patiënt die details heeft onthuld over onopgeloste moorden. Terwijl ze vastbesloten is deze cold case op te lossen, raakt ook Sam betrokken bij het onderzoek. Kit en Sam botsen herhaaldelijk in hun onderzoeken, maar moeten samenwerken om een van San Diego’s dodelijkste seriemoordenaars te vinden.

Paperback | 9789026168147 | 416 pagina’s

Volg je ons al op Instagram? Daar geven we je nóg meer spannende tips.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven