Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Vier boeken van De Fontein genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury!

10 mei 2017

De afgelopen weken hebben kinderen gestemd op hun favoriete boek. Alle stemmen zijn geteld en nu zijn er vijf boeken die kans maken op de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2017. Maar liefst vier boeken van Uitgeverij De Fontein zijn genomineerd en maken kans op deze felbegeerde publieksprijs in de categorie 10 – 12 jaar!

Een van de genomineerde boeken is Costa Banana 2 – De ongelooflijke Ravi Ravioli van Jozua Douglas. Vorig jaar werd deel 1 – De gruwelijke generaal – bekroond met de Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury. Naast het knotsgekke boek van Jozua Douglas maakt 100% Coco New York van Niki Smit kans op de Kinderjuryprijs. Dit is de zevende keer dat Niki Smit is genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. In 2014 won Niki deze prijs met 100% Coco. In 2015 ontving ze de Pluim van de Nederlandse Kinderjury voor 100% Coco Paris.

De andere twee genomineerde boeken zijn Dagboek van een muts 10 – Puppy love van Rachel Renée Russell en Het leven van een Loser  – ff offline van Jeff Kinney. Op de website van de Kinderjury zie je welke boek nog meer kans maakt op de prijs. Op 11 juni wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de Kinderboekenparade in Den Haag.

Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2017

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven