Pepertjes 🌶 hoe spicy is een boek?

Bij De Fontein hebben onze redacteuren de afgelopen tijd met veel plezier een nieuwe lijn opgezet met boeken die (in eerste instantie) alleen digitaal verschijnen, dus als e-books en als luisterboeken. En omdat het kón, ook in andere genres dan De Fontein altijd al deed en doet! Dus nu kun je genieten van bijvoorbeeld heerlijke cosy crime en steamy romantiek. Maar ook in onze romans en thrillers zijn veel spicy scènes te vinden.

Toen we nog eens goed naar onze boeken keken, zagen dat we een breed assortiment aan romantiek voor onze lezers hebben, variërend van feelgood romantiek tot spicy scènes in de slaapkamer – en daarbuiten… Daar kwam wel gelijk een puntje naar boven: wat de één spicy vindt, is voor de ander nog vrij braaf, en waar de één de slaapkamerdeur liever dichthoudt, gaat de ander helemaal voor de details – kiss & tell, baby!

Dus, speciaal voor alle lezers, dit is hoe onze redacteuren bij De Fontein onze boeken inschalen in pepertjes!

Wil je alles weten over een boek? Klik dan op de titel of het omslag voor alle informatie.


0 pepertjes
Stille liefde - Ada Maria Soto
Albert Entwistle - Matt Cain

Nul pepertjes betekent niet dat er geen intimiteit is – onze personages worden verliefd, leren van elkaar houden, hopen oud met elkaar te worden – maar je leest niet over de seksuele ervaringen van de personages. Kussen, knuffelen, handen vasthouden: ja, maar verder dan dat gaat het niet.

Een stille liefde – Ada Maria Soto
Het geheime leven van Albert Entwistle – Matt Cain

 
 
 


1 pepertje
Drie dates - Beth O'Leary
Moord op het eiland - Josh Lanyon

🌶 – Er is liefde, er is romantiek, er zijn gevoelens, er wordt gekust en geknuffeld – maar vrij snel nadat we naar de slaapkamer verhuizen, gaat de deur dicht. We weten dat het gebeurt, maar we lezen geen of weinig details.

 


2 pepertjes
Graag gedaan, Noni Blake - Claire Christan
2 pepertjes - Een perfect moment - Susan van Eyck

🌶🌶 – Onze personages zijn in love of in lust met elkaar en dat lees je terug: uiteindelijk belanden we in de slaapkamer met deze personages. Er is sprake van seks op de pagina, maar je hoeft nog niet met de gordijnen dicht te lezen – de ramen zullen er niet van beslaan.


3 pepertjes
De Royals - Erin Watt
3 pepertjes - De pefecte cocktail - Layla Reyne

🌶🌶🌶 – Bij drie pepertjes begint het al flink spicy te worden. Personages genieten van hun lichamen en van elkaar – en wij als lezers zijn daarbij! Up close and personal, in de slaapkamer en daarbuiten, meerdere scènes door het boek heen of een Happy Ever After met vuurwerk – en wie weet doe je nog wat goede tips op ^_^


4 pepertjes
Olivia Lewis - Zwaartekracht
4 pepertjes - Voor altijd Evan - Amy Jo Cousins

🌶🌶🌶🌶 – Stoelriemen vast en zet de airco aan – dit is hot! De vlammen slaan er vanaf op de pagina. De hoofdpersonen worden verliefd en werken toe naar hun Happy Ever After, en de weg daarnaartoe uit zich in spectaculaire seks. Deze boeken zijn 18+, omdat de intieme scènes echt expliciet zijn en in sommige gevallen ook verder kijken dan de traditionele paden. Not Safe For Work!

 
 
 


5 pepertjes

🌶🌶🌶🌶🌶 – Seks is alles, en alles is seks. Dit is meer een praktijkvoorbeeld van het toepassen van de Kama Sutra dan een liefdesverhaal. Wat is eigenlijk de categorie bóven 18+?

  • In deze categorie hebben we (nog) geen boeken uitgegeven 😉

Zin in een spicy boek met 4 pepertjes of juist iets minder hot? Wij zijn benieuwd! Laat je jouw keuze weten via Facebook of Instagram?