De Royals – Erin Watt

De Royals is de megaverslavende serie van New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Vol liefde, passie en drama. Een heerlijke serie voor tieners, maar ook zeker een fijne guilty pleasure read voor volwassen lezers! 

Samenvatting

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes – stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen. Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen.
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

De Royals-boeken zijn geschikt voor lezers vanaf 16 jaar. De boeken lezen als een trein en bij elke cliffhanger wil je verder met het volgende deel!

De boeken

Klik voor meer informatie/bestellen op de bestelknop en kom terecht in onze eigen webshop Boekenwereld. Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis!

De Royals 1 - Verleiding

De Royals 1: Verleiding

De Royals 2 - Verraad

De Royals 2: Verraad

De Royals 3 - Geheimen

De Royals 3: Geheimen

De Royals 3,5 - Hartstocht

De Royals 3,5: Hartstocht

De Royals 4- Verlangen

De Royals 4: Verlangen

De Royals 5 - Gevaar

De Royals 5: Gevaar

Ook van Erin Watt

One small thing

One small thing
Sinds haar zus dood is, heeft Elisa constant ruzie met haar overbezorgde ouders. Ze snakt ernaar om een keer lol te hebben en de boel te vergeten. En dus sneakt Elisa het huis uit voor een groot feest. Daar ontmoet ze Chase: knap, verleidelijk en precies wat ze nodig heeft.
Maar hun onvergetelijke ontmoeting heeft grote gevolgen. Ook Chase blijkt een verleden te hebben dat hij liever vergeet. En het heeft te maken met Elisa’s zus…

When it's real

When it’s real
Popster Oakley is hot en heeft miljoenen fans. De paparazzi smullen van zijn escapades. Maar als Oakley nog serieus genomen wil worden in de muziekindustrie, moet hij iets aan zijn imago doen.

Wie kan hem daarbij beter helpen dan de doodgewone Vaughn? Ze hoeft zich alleen maar voor te doen als zijn nieuwe vriendin. Maar Vaughn vindt Oakley maar een arrogante sukkel. Oké, hij is hot, maar denk maar niet dat zij voor hem zal vallen.