Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Welkom in de niet-zo-perfecte wereld van Zoë!

14 juni 2022

In deze heerlijke feelgoodserie van Susan van Eyck gaat Zoë Dijkgraaf op zoek naar de perfecte man, de perfecte plek om aan haar droom te werken en de perfecte relatie. Ze komt er helaas alleen wel achter dat het échte leven niet altijd loopt zoals in boeken… De drie delen in de serie De wereld van Zoë zijn nu verkrijgbaar als e-books en audioboeken!

De wereld van Zoë

De wereld van Zoë #1: Een perfect moment

De wereld van Zoë - Een perfect moment

Welkom in de niet-zo-perfecte wereld van Zoë. Ze heeft een saaie kantoorbaan die de rekeningen nét niet dekt, deelt al sinds haar studie een huis met Robin (die inmiddels wél heel volwassen een eigen bedrijf heeft), en van haar droom om schrijver te worden komt ook een stuk minder terecht dan het plan was.

Maar als ze min of meer bij toeval in een schrijversworkshop terechtkomt, besluit ze nu eindelijk werk te maken van haar plannen. Dat de leraar de aantrekkelijke bestellerauteur Roland van Koppen is, helpt ook wel om haar aandacht vast te houden. Als Roland aanbiedt Zoë één op één te begeleiden, is Zoë dolgelukkig met die kans, maar gaan bij Robin alle alarmbellen af.

Zoë heeft het gevoel dat nu eindelijk het perfecte moment is aangebroken om haar droom te realiseren – maar tegen welke prijs?


De wereld van Zoë #2: Een perfecte bestemming

De wereld van Zoë - Een perfecte bestemming

Welkom in de niet-zo-perfecte wereld van Zoë. Alles lijkt eindelijk van een leien dakje te gaan: haar relatie met Robin loopt prima, en ze is hard aan het werk aan haar boek. Maar met een fulltimebaan blijft er weinig tijd over voor het schrijven. Dus als ze de kans krijgt een paar weken een klein huisje op de hei te huren om aan haar boek te werken, raapt ze haar moed (en haar spaargeld) bij elkaar om erheen te gaan.

De eigenaar van het huisje, Thom, is zelf ook een schrijver, en hij maakt er geen geheim van dat hij interesse heeft in méér dan haar boek – maar als Robin onverwachts voor de deur staat, beseft Zoë dat haar vriendschap met Thom misschien niet zo onschuldig is als het leek.

Zoë dacht haar problemen achter zich te laten door naar een nieuwe plek te reizen – maar hoever je ook reist, je verleden reist met je mee…


De wereld van Zoë #3: Een perfect plan

De wereld van Zoë - Een perfect plan

Welkom in de niet-zo-perfecte wereld van Zoë. Ze lijkt eindelijk haar leven helemaal op orde te hebben: zij en Robin hebben hun relatie weer op de rit, en ze werken nu zelfs samen in zijn lunchroom. Wat Robin betreft is het nu volle kracht vooruit: hij heeft grootse plannen voor hun toekomst samen. Wat Zoë betreft wellicht iets té grootse plannen, maar hoe kan ze dat zeggen nu hij eindelijk zo gelukkig is?

Maar dan komt opeens een spook uit het verleden de boel weer overhoop gooien. Thom, de man die Zoë bijna haar relatie met Robin kostte, blijkt haar manuscript gestolen te hebben. Robin begrijpt niet waarom Zoë zich dat zo aantrekt – en bovendien, ze hebben nu toch een nieuwe droom? Waarom zou dat dan nog uitmaken?

Zoë staat voor een moeilijke keuze: haar droom loslaten en meegaan in Robins plan voor hun toekomst, of opnieuw alles op het spel zetten door haar eigen plan te trekken…


Susan van Eyck

Over Susan van Eyck

Susan van Eyck schrijft en fotografeert. Ze woont met haar man en twee kinderen in Leiden. Ze debuteerde met het veelgeprezen Mijn beeld van jou, dat gevolgd werd door Stuk van jou en de prequel novelle Weg van jou, en nu is er deze heerlijke feelgoodserie De wereld van Zoë.


Ga jij snel beginnen in deze heerlijke feelgoodserie? Laat het ons weten Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven