Erotische fictie

Op zoek naar erotische fictie? We hebben onze series vol romantiek, erotiek en zinderende spanning verzameld op deze pagina.

Leef je mee met de familie King in de Queen-serie? Of beleef een warme, spannende kerst met deze familie in Kerst met de Kings! Word net als Annelies verliefd op Mel in de serie Weg van Mel en leef mee met deze mannen die keihard voor elkaar vallen in de reeks man&liefde.


Queen-serie van Olivia Lewis

Een erotische serie door Olivia Lewis over Sophia King. Sophia is 21 jaar en komt uit een warm gezin, heeft leuke vriendinnen, volgt een dansopleiding, heeft een relatie met de populairste danser op school en is een zeer succesvol vlogster. Alles op de rit, toch?
Maar dan komt de jonge, knappe zangdocent Scott ten tonele en dat brengt op alle fronten veel teweeg…

Leef mee met Scott, Sophia en de rest van de intense, gezellige, chaotische en liefdevolle familie King.

Queen 1 - Totale chaos

Totale chaos

Wanneer de nieuwe jonge leraar Scott haar uitdaagt haar zangtalent te benutten wordt Sophia’s leven een chaos. Durft ze dit wel? En hoe moet ze dealen met deze erg knappe en spannende leraar…?

ISBN e-book: 9789026157943 | € 9,99
ook verkrijgbaar als audioboek

Queen 2 - Weg van jou

Weg van jou

Wanneer Sophia een carrièreswitch maakt, is het de vraag of zij en Scott samen sterk genoeg zijn om die uitdaging aan te gaan. Maken zij de juiste keuzes…?

ISBN e-book: 9789026157974 | € 9,99
ook verkrijgbaar als audioboek

Queen 3 - Mijn alles

Mijn alles

Nu Scott en Sophia elkaar weer hebben gevonden en de rust is wedergekeerd, dreigt er gevaar uit een andere hoek. Deze keer treft het niet alleen hen, maar ook de rest van het gezin King/Seegers.

ISBN e-book: 9789026160998 | € 9,99
ook verkrijgbaar als audioboek


Kerst met de Kings-serie van Olivia Lewis

Na het succes van de King-serie en de Queen-serie schreef Olivia Lewis een gelegenheidsserie, een spin off van haar voorgaande series rondom de familie King: Kerst met de Kings. In deze korte serie laat Olivia Lewis de personages terugdenken aan hoe kerst bij de familie King vroeger verliep, met als climax: kunnen zij dit jaar allemaal bijeen zijn om een mooie kerst te vieren…?
Zoals we van Olivia Lewis gewend zijn is het verhaal doorspekt van humor en erotiek.

Kerst met de Kings 1 - Winterwonderland

Winterwonderland

Deel 1 in de Kerst met de Kings-serie.
Kerst staat voor de deur en de familie King wil het traditiegetrouw met elkaar vieren. Maar Scott en Sophia blijken andere plannen te hebben…

ISBN e-book: 9789026159954 | € 1,99
ook verkrijgbaar als audioboek

Kerst met de Kings 2 - Ingesneeuwd

Ingesneeuwd

Deel 2 in de Kerst met de Kings-serie.
Scott en Sophia zijn ingesneeuwd in Schotland. Ze beleven hete nachten die een magische uitwerking hebben op hen beiden…

ISBN e-book: 9789026159961 | € 1,99
ook verkrijgbaar als audioboek

Kerst met de Kings 3 - Vreugdevuur

Vreugdevuur

Deel 3 in de Kerst met de Kings-serie.
De familie King is herenigd in Schotland en de kerstperiode wordt doorspekt van alcohol, gezelligheid, liefde en lust.

ISBN e-book: 9789026159978 | € 1,99
ook verkrijgbaar als audioboek

Kerst met de Kings 4 - Vuurwerk

Vuurwerk

Deel 4 in de Kerst met de Kings-serie.
De familie King zet het Schotse hotel op stelten met hun luidruchtige aanwezigheid. Wat heeft het nieuwe jaar voor hen allen in petto…?

ISBN e-book: 9789026160011 | € 1,99
ook verkrijgbaar als audioboek

Kerst met de Kings - Erotische fictie serie van Olivia Lewis

 
 

De serie Kerst met de Kings is ook verkrijgbaar als e-bookbundel

Het is bijna kerst, en de familie King is druk met de voorbereidingen voor een gezellige tijd samen. Maar Scott en Sophia blijken heel andere plannen te hebben… Olivia Lewis heeft met Kerst met de Kings opnieuw een prikkelende serie geschreven rondom de chaotische en liefdevolle familie King.
Een meeslepende serie, doorspekt met humor en erotiek.

ISBN e-book: 9789026161674 | € 6,99

man&liefde - erotische fictie serie Amy Jo Cousins

man&liefde – Erotische man+man-verhalen

De reeks ‘man&liefde’ is een verzamelnaam voor een aantal standalone novelles van verschillende auteurs. In deze geheel los te lezen verhalen draait het elke keer om twee mannelijke hoofdpersonen die elkaar ontmoeten en nooit meer los kunnen laten. De vonken spatten er vanaf in deze romantische boeken, die bedoeld zijn voor een volwassen publiek. Laat je versieren door Eddie en Grayson, ga op date met Devin en Jay, geef je over aan de passie tussen Evan en Riley, ontwerp je eigen signatuurcocktail met Greg en Tony, en drink veel, héél veel bekers koffie met Kieran en Seth…

 

man&liefde - Versierd

Versierd

Eddie blijft nooit lang op één plek, en Gray is het liefst alleen. Maar iedereen weet dat met Kerst andere regels gelden… Een verhaal vol koude dagen, warme gevoelens, hete mannen en kerstversieringen.

ISBN e-book: 9789026157738 | € 7,99
ook verkrijgbaar als audioboek

man&liefde - Vijf dates

Vijf dates

Devins zus heeft een date met Jay voor hem geregeld, maar Jay is absoluut níét op zoek naar een man als Devin. Hun date is tot mislukking gedoemd, dus ze besluiten er een niet-date van te maken…

ISBN e-book: 9789026157752 | € 3,99
ook verkrijgbaar als audioboek

man&liefde - Voor altijd Evan

Voor altijd Evan

Riley is een jonge rockgod die op zoek is naar een anker. Evan is een IT-nerd die graag de touwtjes in handen neemt. Hun weekend samen is voor beiden een openbaring. Maar is één weekend genoeg?

ISBN e-book: 9789026157745 | € 3,99
ook verkrijgbaar als audioboek

man&liefde - Een extra shot

Een extra shot

Kieran begint vol goede moed aan zijn stage, maar het blijkt moeilijk als transman zijn draai te vinden op kantoor. Het helpt niet dat hij hopeloos verliefd wordt op zijn intrigerende collega Seth…

ISBN e-book: 9789026163869 | € 3,99
ook verkrijgbaar als audioboek

man&liefde - De perfecte cocktail

De perfecte cocktail

Greg weet dat Tony’s cocktails de ideale match zijn voor zijn eigen culinaire ideeën – en dat hij de ideale match is voor Tony. Kan Greg Tony ervan overtuigen dat zij samen een perfecte mix zijn?

ISBN e-book: 9789026163142 | € 3,99
ook verkrijgbaar als audioboek


Weg van Mel - erotische fictie serie Arja Veerman

Weg van Mel – Erotische vrouw+vrouw-verhalen

Weg van Mel is een erotische serie over Annelies die, juist op het moment dat haar heterohuwelijk op de klippen loopt, verliefd wordt op een van de moeders op het schoolplein. Die verliefdheid is wederzijds en er ontstaat een passionele maar ook ingewikkelde relatie, want deze vrouw, Mel, weet niet hoe ze zich kan  ontworstelen aan het huwelijk met haar man.
Annelies vindt de aandacht van Mel verslavend en de seks geweldig. Maar gaat Mel ooit écht voor haar kiezen…?

Naast de vraag of de relatie tussen de vrouwen kans van slagen heeft, is het verhaal doorspekt met pittige erotische scenes.

Weg van Mel - Verwarring

Verwarring

Terwijl het huwelijk van Annelies op de klippen loopt, wordt ze verliefd op Mel. Er ontstaat een gepassioneerde maar complexe relatie.

ISBN e-book: 9789026160974 | € 1,99
ook verkrijgbaar als audioboek

Weg van Mel - Vertrouwen

Vertrouwen

De vonken vliegen er vanaf in de geheime relatie tussen Annelies en Mel. Maar ondanks de vurige seks en het verlangen rijst de vraag of Mel wel écht voor Annelies wil kiezen…

ISBN e-book: 9789026160981 | € 1,99
ook verkrijgbaar als audioboek

Weg van Mel - Nu of nooit

Nu of nooit

De relatie met Mel wordt steeds vuriger maar er knaagt iets aan Annelies. Nu ze van de vrouwenliefde heeft geproefd,wil ze die wild en vrij kunnen vieren. Ze zet Mel voor het blok, het is nú of nooit…

ISBN e-book: 9789026160998 | € 1,99
ook verkrijgbaar als audioboek

Erotische fictie serie Weg van Mel

 
 

De serie Weg van Mel is ook verkrijgbaar als e-bookbundel

Annelies wordt voor het eerst verliefd op een vrouw. Er volgt een passionele maar ingewikkelde relatie. De aandacht van Mel is verslavend en de seks geweldig. Maar zal Mel ooit écht voor haar kiezen?

ISBN e-book: 9789026161346 | € 6,99

 
 
 
 


Laat je ons weten in of je een van deze erotische fictie-series gaat lezen? Dat kan via Facebook en Instagram!