Kinder- & jeugdboeken

Hij komt, hij komt… De schrijver van Het leven van een Loser is 4 en 5 december in Nederland!

13 november 2018

KINNEY officiële foto - alleen deze gebruiken (c) FilipWolakGroot nieuws! Jeff Kinney, schrijver van de wereldwijde bestsellerserie Het leven van een Loser, komt naar Nederland! Hij reist de hele wereld over, maar komt op 4 en 5 december zijn Nederlandse fans ontmoeten.

Op 4 december is Jeff Kinney in Leeuwarden. We overhandigen dan  de eerste Friese editie van Het leven van een Loser: It libben fan in labbekak.

 

loserboeken

Loser_petjeWil je Jeff Kinney ontmoeten? Dat kan! 
Wil je de grappigste schrijver van de wereld ontmoeten en/of ken je iemand die megafan is van de serie? Kom dan naar een van de onderstaande locaties! Iedereen die komt krijgt een uniek Sinterklaascadeau van Jeff Kinney zelf: een superleuke Loser-pet! Daarnaast neemt hij de tijd om de boeken van alle aanwezige Loser-fans te signeren.

4 december vanaf 16:00 bij Boekhandel Van der Velde in Leeuwarden
Meld je aan door een mail te sturen naar promotie@uitgeverijdefontein.nl en laat ons weten met hoeveel personen je komt

5 december vanaf 14:00 bij Paagman, Frederik Hendriklaan in Den Haag
Meld je aan via www.paagman.nl/jeff-kinneyExclusieve meet–and-greet, doe mee en win!
Echte fans kunnen een exclusieve meet-and-greet met Jeff Kinney winnen! Maak de ultieme grappige foto van jezelf met al je Loser-boeken. De leukste 25 foto’s worden beloond met een sleutelhanger, en de 3 grappigste inzendingen winnen een exclusieve meet-and-greet met Jeff én een uniek Loser-Sinterklaascadeaupakket! Dat wil toch iedereen?!

Klik hier om je foto in te sturen

Attachment-1.png

Over Het leven van een Loser
In Nederland werden meer dan 2 miljoen boeken verkocht van de serie Het leven van een Loser, en wereldwijd zelfs meer dan 200 miljoen! Jeff Kinney heeft twee keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen: met Gedumpt en Drie keer niks. De serie bestaat intussen uit twaalf delen en blijft ongekend populair onder kinderen vanaf 9 jaar.

Jeff Kinney was twee keer eerder in Nederland, en dat was steeds een groot succes. Hij sprak overvolle zalen toe en signeerde honderden boeken!