Kinder- & jeugdboeken

Deze boeken verschijnen in oktober!

1 oktober 2018

2 oktober

Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Op 2 oktober verschijnen twee vrolijke kartonboeken – Als je blij bent en Verjaardag – en een boek bij de Juf Roos-theatervoorstelling: Juf Roos gaat op vakantie.
Perfect voor fans van Juf Roos en hun ouders, voor eindeloos offline plezier!

juf-roos_fb2-155

Benieuwd? Bestel dan snel!

 

 

3 oktober 

bestegoochelaar_155pxMINDF*CK je vrienden met De beste goochelaar van de wereld van meestergoochelaar en Britse presentator Matt Edmondson, met illustraties van Garry Parsons. Voor alle goochelaars in de dop van 7 jaar en ouder, mét zeven trucs die je meteen kunt uitvoeren.

Benieuwd? Bekijk de boektrailer op ons YouTube-kanaal!

Benieuwd? Bestel dan snel!

 

 

 

 

 

11 oktober 

DAHL_rijmsoepHet fantastische rijmpjesboek Rijmsoep van meesterverteller Roald Dahl verschijnt in een nieuw jasje. De inhoud is hetzelfde gebleven: rijmpjes en bekende verhalen met een Dahl-twist en prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

Benieuwd? Bestel dan snel!

 

 

 

 

 

 

 

 

30 oktober 

VRIES_Wild_3DWild is de nieuwe jeugdthriller van zesvoudig Prijs van de Jonge Jury-winnares Mel Wallis de Vries. Wild is een indrukwekkende thriller waarin de vraag ‘Hoe ver ga jij om te overleven?’ centraal staat. Ook verschijnt op 30 oktober de filmeditie van Vals. De verfilming van Mels eerste boek is februari 2019 in de bioscoop te zien.  

Benieuwd? Bestel dan snel!

 

 

 

 

Op de hoogte blijven van leuk boekennieuws en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!