Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Om naar uit te kijken: februari bij De Fontein

15 januari 2018

De eerste maand van dit gloednieuwe jaar zit er al weer bijna op, we kijken met veel plezier terug op de nieuwe boeken van deze maand. Maar het is dan natuurlijk ook weer tijd om vooruit te kijken naar volgende maand: februari!

Voor iedereen die een fijn boek zoekt, de nog-te-lezen-stapel wil aanvullen, ergens een boekenbon heeft rondslingeren of misschien op zoek is naar een cadeau: zie hier onze boeken die komende maand verschijnen!

Februari bij De Fontein
  1. Onder de huid van Sara Flannery Murphy is een weergaloos boek over liefde, obsessie en grenzen. Vanaf 13 februari verkrijgbaar voor € 19,99.
  2. De Cock en de naakte waarheid, Baantjer deel 82 verschijnt op 13 februari. Dit spannende en vertrouwde boek met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam is dan verkrijgbaar voor € 9,99.
  3. Vanaf 20 februari kun je weer genieten van een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. Op het spel is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Verkrijgbaar voor € 19,99.
  4. Met Voor jou veroverde Louisa Clark de wereld. In Een leven na jou ging ze verder met haar leven. In Voor mij gaat haar verhaal verder! Vanaf 27 februari is deze prachtige roman van Jojo Moyes verkrijgbaar voor € 19,99
  5. Nog niet bekend met het prachtige verhaal over Louisa Clark? Vanaf 27 februari is Voor jou weer verkrijgbaar in een nieuwe uitvoering voor maar € 10,-!

Lees je liever een e-book? Dat kan natuurlijk ook! Al onze titels verschijnen tegelijkertijd met het boek ook als e-book.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven