Romans & SpanningJojo Moyes, de auteur van de bestsellers 'Voor jou' (Me Before You) en 'Een leven na jou' (After You). ‘Voor mij’ is opnieuw een boek met Louisa Clark in de hoofdrol.

’Me Before You’ (het verhaal wordt vergeleken met 'Intouchables') werd verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger Games). 

In ‘Voor mij’ heeft Louisa Clark besloten de stap te wagen: ze is alleen afgereisd naar New York, ervan overtuigd dat haar relatie met ambulancebroeder Sam dit avontuur zal overleven. In haar nieuwe baan wordt ze meteen in het diepe gegooid, want het leven van haar werkgever, de rijke familie Gopnik, speelt zich af in de hoogste sociale kringen. Daar ontmoet ze Joshua Ryan, die een onverwachte link met haar verleden blijkt te hebben... Lou’s hart ligt bij Sam in Engeland, maar intussen speelt haar leven zich af in New York. Het wordt steeds moeilijker om de kloof te overbruggen. Zal Lou erin slagen om zichzelf niet te verliezen tussen deze twee werelden?

€ 19,99 Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk
Voor mij

Voor mij
ISBN
9789026144943
Uitvoering
Paperback / softback
Formaat
215 mm x 141 mm x 40 mm
Omvang
400
Verschijningsdatum
27-02-2018