Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

3x psychologische thrillers die je niet mag missen!

3 februari 2021

We hebben nog wel even te maken met de lockdown en met het koude weer, dus moeten we het ons binnen maar zo comfortabel mogelijk maken. Onze tip: pak er een spannend boek bij en de avonden vliegen voorbij! We hebben 3 psychologische thrillers op een rijtje gezet die je echt niet mag missen. Perfect om de avonden mee door te komen!

Klik voor meer informatie over de boeken op de knop of op het omslag. Daar kun je ook direct bestellen in onze webshop Boekenwereld.com. Maar denk in deze periode ook aan je lokale boekhandel en bestel bij hen, online! #steunjeboekhandel.

Psychologische thrillers die je niet mag missen

De ex – Nicola Moriarty

De ex - Nicola Moriarty

Een indrukwekkende psychologische thriller van Nicola Moriarty over obsessie en wraak. Deze pageturner zit vol plotwendingen en leest als een trein!

Georgia valt voor Luke en ze krijgen een relatie, maar al snel blijkt dat zijn ex-vriendin hem niet los wil laten…


Het veilige huis – Anna Downes

Het veilige huis - Anna Downes

Een thriller die pijnlijk blootlegt hoe de grenzen opschuiven als het gaat om het beschermen van de façade van een perfect leven.

Emily gaat als nanny aan de slag op een Frans landgoed. Ze leidt er een luxeleven maar onder de idylle gaan gevaarlijke geheimen schuil en als zij daar niet in meegaat, dreigt er groot gevaar…


Mea culpa – Clare Mackintosh

Mea culpa - Clare Mackintosh

Heb je het goede nieuws al gehoord? Deze zomer verschijnt er een nieuwe thriller van Clare Mackintosh: Gegijzeld. Dit is het perfecte moment om een van haar eerdere boeken eens op te pakken! Haar debuut Mea culpa is superspannend en zit vol twists! (En, mooi meegenomen, dit boek kost nu maar € 10,-)

Als een moeder haar zoontje even loslaat rent hij de straat over en wordt aangereden door een auto. De bestuurder rijdt door. Jenna’s wereld verandert in een nachtmerrie.


Wil je meer boekentips? Volg ons op Facebook en Instagram voor dagelijkse inspiratie!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven