Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Sneak peek: deze boeken verschijnen deze zomer

1 februari 2021

Wat is een van de leukste dingen als je werkt bij een uitgeverij? Dat je al ver van tevoren weet welke toffe boeken er allemaal gaan verschijnen! En wij delen er graag alvast een aantal met jullie, want onze zomercatalogus staat weer vol mooie boeken.

Het eiland van verloren woorden – Heather Fawcett
Na het avontuurlijk verhaal Ember en de ijsdraken komt Heather Fawcett met een nieuw magisch boek: Het eiland van verloren woorden. En hoewel het geen vervolg is, zit ook dit boek weer vol magische wezens!

De koningin van Florean is vergiftigd, zij was de eerste zwarte magiër die heerste over het koninkrijk. Xavier, haar voormalig raadsman, zit erachter. Hij aast op de troon en daarom zoekt hij een magisch boek met verloren bezweringen. Want om het koninkrijk te kunnen leiden moet hij een magische taal spreken. De koningins zoon Julian en zijn zussen vluchten. Julian, zelf zwarte magiër en troonopvolger, doorziet Xaviers plan. Met zijn zussen, zijn antieke anti-draak en een eigenzinnig zeemonster zoekt ook hij het magische boek. De tijd dringt…

Ember en de ijsdraken nog niet gelezen? Lees er hier meer over!

Cinder & Ella 2: Lang en gelukkig? Kelly Oram
Hoera! We moesten iets langer wachten, maar in de zomer komt toch echt deel 2 van Cinder & Ella! Ben jij ook zo benieuwd hoe het verder afloopt met Ella en Brian?

Eindelijk hebben Cinder – echte naam Brian – en Ella elkaar gevonden! Maar al gauw dringt de buitenwereld zich op. Brian is de hotste auteur van Hollywood en iedereen wil alles over hem weten. Dat merkt ook Ella, die plotseling – met brandwonden en al – in de belangstelling staat. Daarbij komt dat haar familie de relatie afkeurt. Is hun liefde sterk genoeg om de druk van de spotlights aan te kunnen? Of bestaat ‘lang en gelukkig’ alleen in sprookjes?

Lees dit voorjaar nog snel deel 1, dan ben je helemaal bij zodra deel 2 verschijnt!Graag gedaan, Noni Blake – Claire Christian
Een moderne romcom met een heerlijke hoofdpersoon. Noni is oprecht, levensecht, en grappig. Dit boek is soms hilarisch, soms verdrietig; maar je staat echt als een cheerleader aan de zijlijn te hopen dat alles goedkomt voor Noni, want als zíj het kan, kan jij het ook!

Noni Blake heeft besloten dat ze niet de rest van haar leven stil kan blijven staan. Sinds haar relatie met Joan na negen jaar op de klippen gelopen is, weet ze niet wat ze met zichzelf aan moet – en dat was anderhalf jaar geleden… Een avond met haar beste vriend (en een aantal glazen wijn) later heeft ze een plan: een reis naar Europa, op zoek naar wat – en wie – háár gelukkig maakt. Noni Blake gaat eindelijk tijd, aandacht en liefde besteden aan de persoon die al haar hele leven op de tweede plek komt: zichzelf.Gegijzeld – Clare Mackintosh
We hebben goed nieuws: komende zomer kunnen we weer genieten van een nieuwe thriller van Clare Mackintosh! En wat voor één, deze wil je in een ruk uitlezen en het wordt nu al haar beste boek tot nu toe genoemd. Wij kunnen niet wachten!

Het huwelijk van stewardess Mina staat op springen en de zorgen om haar dochtertje zijn groot, dus wanneer ze wordt geselecteerd om te werken op de eerste non-stopvlucht van Londen naar Sydney, is dat een welkome afleiding. Het is een prestigieuze vlucht met aan boord talloze journalisten, bloggers en VIPs die allemaal verslag zullen doen van deze historische vlucht. Dan krijgt Mina een briefje in handen: Volg onze instructies, dan zal je dochter blijven leven.

Het vliegtuig is gekaapt en Mina staat voor een duivels dilemma want het leven van honderden passagiers ligt in haar handen. Maar ook dat van haar dochtertje. En de kapers blijken meer van haar privéleven te weten dan haar lief is…

Nog geen boek van Clare Mackintosh gelezen? Bekijk haar andere boeken hier.Binnenkort verschijnt onze volledige zomercatalogus. Op de hoogte blijven van al ons boekennieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook of Instagram.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven