Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De mooiste historische romans voor dit najaar

5 november 2018

Het is vroeg donker, het wordt steeds kouder, de kerstverlichting op straat wordt alweer opgehangen: het is najaar! Tijd voor fijne boeken voor thuis op de bank met een dekentje en een kop thee. Wij hebben de mooiste historische romans voor dit najaar voor je op een rijtje gezet. Ga mee terug in de tijd en beleef de mooiste avonturen…

alisa-anton-393305-unsplash

Volgende week in de winkel: Zee van verlangen van Jojo Moyes

240Zeevverlangen

Zee van verlangen is een heerlijke roman van Jojo Moyes, de internationaal bekende bestsellerauteur die wereldwijd doorbrak met haar romans Voor jouEen leven na jou en Voor mij.

Het is 1946 en de oorlog is eindelijk voorbij. Over de hele wereld beginnen duizenden vrouwen aan de soms maandenlange reis op weg naar de mannen met wie zij tijdens de oorlog getrouwd zijn. In Sydney, Australië gaat het vliegdekschip de Victoria scheep, met aan boord meer dan 600 vrouwen en ruim duizend officieren, op weg naar een nieuw leven in Engeland.

Zee van verlangen is vanaf 13 november verkrijgbaar voor maar € 10,-!
Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

bestelknop (1)
download knop

Meeslepende roman van Sarra Manning

IMG_2559

Londen, 2016. Na een groot verlies proberen Zoë en Win hun leven weer op te pakken. Ze storten zich op het opknappen van het huis dat ze net gekocht hebben, een huis dat in 1936 gebouwd is maar waar nooit iemand heeft gewoond.
Dan vindt Zoë een koffer, met daarin een agenda uit 1936, van ene Libby. De geschiedenis van het huis intrigeert Zoë, en ze hoopt dat ze met de gegevens uit de agenda kan achterhalen wie Libby was en waarom ze nooit in het huis is gaan wonen dat wel voor haar bedoeld was.
Maar als Zoë ziet wat er nog meer in de koffer verborgen ligt, breekt haar hart opnieuw…

Dit prachtige gebonden boek is verkrijgbaar voor € 22,50.

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

bestelknop (1)
download knop

Costeloe veroverde wereldwijd lezersharten met haar bestseller De verloren kinderen. Het meisje zonder naam is haar tweede boek!

Costeloe-naam-3D


1939. Lisa Becker is 13 als haar moeder een van de laatste felbegeerde plekken op een Kindertransport weet te bemachtigen. In Londen, alleen, de taal niet machtig, moet ze zich in een voor haar vreemde wereld redden. Dat lukt haar wonderwel, met de hulp van haar pleegouders en vrienden. Maar dan begint de Blitz. Lisa raakt bewusteloos als een bom vlakbij ontploft, en wanneer ze bijkomt in het ziekenhuis weet niemand wie ze is – zijzelf ook niet…

Lees deze hartverscheurende roman voor € 19,99!

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

bestelknop (1)
download knop

 

 

Sarah Lark is terug met haar serie over Rata Station

larkhoornschelp

Een heerlijk liefdesverhaal, rijk aan historische feiten en onvergetelijke beschrijvingen van het Nieuw-Zeelandse landschap. In meer dan 700 pagina’s laat Sarah Lark je weer teruggaan in de tijd en de mooiste avonturen beleven.

Nieuw-Zeeland, 1853. Op Rata Station is een nieuwe generatie opgegroeid; Cat en Ida zijn trots op hun dochters Carol en Linda. Hun harde werken heeft de ranch gemaakt tot wat hij is, maar het succes wekt de afgunst van hun buren. Als het noodlot toeslaat, hangt het toekomstige geluk van Carol en Linda aan een zijden draadje. Ze dreigen hun thuis kwijt te raken. Weten ze het tij te keren?

Lees na De tijd van de vuurbloemen nu ook De zang van de hoornschelp. Verkrijgbaar voor € 24,99.

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

bestelknop (1)
download knop

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven