Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Vier boeken die dit najaar verschijnen

29 mei 2020

Het hele jaar verschijnen er spannende boeken, romans, YA-boeken en kinderboeken bij Uitgeverij De Fontein. De zomer moet nog beginnen, maar we zijn alweer druk bezig met de boeken die dit najaar verschijnen. Dat zijn opnieuw boeken om naar uit te kijken!

Reisbureau Wereldvreemd

29 september | € 17,99

Het magisch-realistische boek Reisbureau Wereldvreemd zit boordevol avontuur. Jonge lezers vanaf 10 jaar kunnen verdwalen in megagave magische werelden. Open de koffer en spring erin!

Wanneer de twaalfjarige Flik reisbureau Wereldvreemd ontdekt, krijgt ze de kans van haar leven. Als ze toetreedt tot het Wereldvreemd-genootschap liggen er honderden magische werelden aan haar voeten! Het enige wat ze hoeft te doen, is in de juiste koffer springen. Maar wat Flik niet weet is dat het middelpunt van alle werelden, Vijflichtenstad, op het punt staat te verdwijnen. Ze moet op zoek naar een manier om Vijflichten te repareren voor het verdwijnt – en het onze wereld met zich meeneemt.

Fan van dit soort avonturen? Dan is De ruimteatlas van Jesse Kreek ook perfect voor jou! Lees er hier meer over.

Een nieuw begin

8 december | € 19,99

Een nieuw begin is een meeslepende roman voor fans van Diney Costeloe en Jenna Blum. Deze historische roman over vriendschap en familie leest heerlijk weg!

Engeland, 1939. Als de oorlog uitbreekt worden duizenden Londense kinderen naar het platteland geëvacueerd. De 16-jarige Sally en haar kleine broertje Ernie, deels verlamd door polio, komen terecht in Cliffehaven, een kustplaatsje in het zuiden. Daar neemt de moederlijke Peggy hen onder haar hoede. Na alle ontberingen van Londen, met een moeder die aan de drank is en een vader die nooit thuis is, is Beach View House een oase van rust. Sally vindt een baan om Ernie’s medicijnen te betalen en alles lijkt beter te gaan. Maar dan komt hun moeder hen achternagereisd en wordt hun fragiele nieuwe leven ruw verstoord…

Het leven van een allerbeste vriend – Een episch avontuur

13 oktober | € 15,99

Voor alle fans van Bram Botermans en Theo Thorbecke verschijnt er een nieuw deel van Het leven van een allerbeste vriend. Dit keer gaan Bram en Theo op een wel heel episch avontuur!

Samen met Bram Botermans bedenkt Theo een episch avontuur. Ga op reis met Theobald en zijn beste vriend Barm de Barbaar. Nog nooit verlieten zij hun dorp, maar nu verlaten ze hun veilige huisjes, omdat Theobalds moeder is ontvoerd door de Witte Tovenaar. Onderweg moeten ze het opnemen tegen verschrikkelijke monsters, zoals trollen. Overleven onze helden dat?

Het vorige deel – Logboek van Theo Thorbecke – nog niet in huis? Bestel via onze eigen boekenwinkel Boekenwereld.com. Vandaag besteld is morgen in huis!

Geworteld in het kwaad

29 september | € 20,99

Ook voor alle thrillerliefhebbers is er in het najaar genoeg om naar uit te kijken.. Geworteld in het kwaad is een onthutsende en verontrustende must-read voor deze herfst!

Al jarenlang leeft Rachel in een psychiatrische inrichting, als straf voor de moord op haar ouders, die ze als kind pleegde. Maar wanneer ze door een journalistiek onderzoek nieuwe details over de moorden ontdekt, keert ze terug naar de blokhut in het afgelegen moerasgebied waar ze met haar ouders en zus woonde. Terwijl Rachel zich steeds meer herinnert over wat er écht gebeurde op de dag dat haar ouders werden vermoord, beseft ze dat de geschiedenis en de geheimen die ze met haar zus deelt, misschien wel het allergrootste gevaar vormen…

Ken je het eerste boek van Karen Dionne al? Dochter van het moeras kost nu maar € 8,99, een leuke meepakker!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven