Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Tip voor in de klas: zo blijft geschiedenis écht hangen!

12 augustus 2019

HVH_afb1

Twee supergrappige tijdreisgidsen in de serie Handboek voor historiehoppers: Het oude Rome en Het oude Griekenland nemen je mee op reis naar de klassieke oudheid.

Plan een smaakvol uitje naar de onthoofding van Cicero, of boek een weekendje Pompeii en geniet van verwarmende lavastromen rond je appartement. Kom genieten op de Griekse eilanden en smul van handige weetjes, zoals alle huwelijken van Zeus (spoiler: hij datet alleen familieleden) en de presentielijst van het Perzische leger.

infographic historiehoppers

Deze boekjes zitten vol toffe infographics, handige feiten en slimme tips. Zo blijft geschiedenis écht hangen!Met jouw leerlingen aan de slag?
Wij zijn ervan overtuigd dat met een beetje humor geschiedenis leuker wordt! Deze boeken lenen zich perfect voor een leuke geschiedenisles. We hebben – in samenwerking met een leerkracht in het basisonderwijs – een aansluitende lesbrief gemaakt.historiehoppers4
Op de hoogte blijven van de leuke boeken die bij ons verschijnen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven