Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

TIME: ‘The fate of Fausto’ een van de beste kinderboeken van 2019

10 december 2019

Het nieuwste pareltje van Oliver Jeffers, Het fortuin van Fausto, is door TIME uitgeroepen tot een van de beste kinderboeken van het jaar! Deze moderne fabel verschijnt op 15 april 2020.

Het fortuin van Fausto zal verschijnen in dezelfde bijzondere uitgave met felroze cover en contrasterend stofomslag. Oliver Jeffers maakte dit boek heel traditioneel, op een lithopers bij Idem in Parijs. Benieuwd? Bekijk dit filmpje:

Eerder werd Samen hier door TIME uitgeroepen tot een van de beste boeken van het jaar.

Fausto jacket Dutch.indd

Over Het fortuin van Fausto

Er was eens een man die geloofde dat alles van hem was. Hij ging op pad om zijn eigendom te overzien. ‘Jij bent van mij,’ zei Fausto tegen de bloem, het schaap en de berg en zij bogen voor hem. Maar dit was nog niet voldoende voor Fausto. Hij bemachtigde een boot en zette koers naar zee…

Het fortuin van Fausto is een fabel over de hebzucht van de mens en onze relatie met de natuur, en is nu urgenter dan ooit.Voor wie Oliver Jeffers niet kent…

Jeffers_Oliver

De prentenboeken van Oliver Jeffers zijn uitgegeven in meer dan 45 landen, en hebben internationaal veel prijzen gewonnen. Zo werd De krijtjes staken! bekroond met een Zilveren Griffel in 2015, het vervolg De groeten van de krijtjes won de Goodreads Choice Award 2015 en met Een vriendje voor altijd won Jeffers datzelfde jaar de titel Junior Book of the Year bij de Irish Book Awards. In Nederland kreeg dit boek een Vlag en Wimpel van de Griffeljury.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven