Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Spoileralert: deze boeken verschijnen dit najaar!

16 mei 2022

Wist je dat wij bij de uitgeverij al ver vooruit plannen? Zo verschijnen nu nog de boeken van onze voorjaarscatalogus, maar zijn wij al bezig met de najaarscatalogus. Ben jij ook zo nieuwsgierig welke boeken er gaan verschijnen? Wij verklappen er alvast vier!

Fan van Wereldspionnen? Deze nieuwe serie moet je lezen!

In november verschijnt het eerste deel in de spannende detectiveserie Kunstbende: Het Van Gogh-mysterie van Deron Hicks.

Een jongen zit in zijn eentje in een museum. Hij kan zich niets herinneren – niet wie hij is, waar hij vandaan komt, of waarom hij uitzonderlijk veel van kunst weet.
Dan blijkt dat er mensen achter hem aanzitten. Heel gevaarlijke mensen. En dus moet de jongen op zoek naar zijn verleden, terwijl hij een stokje probeert te steken voor een van de grootste kunstfraudes ooit


Wereldspionnen nog niet gelezen? Lees hier meer over deel 1!


Bloedstollende YA-thriller: wie spreekt de waarheid?

We sluiten het jaar af met Toen waren er nog vier van Chelsea Sedoti, een spannende Politie niet betreden-thriller!

Vijf jongeren gaan een weekend kamperen in het bos. De volgende ochtend melden vier van hen zich overstuur bij het politiebureau. Hun vriendin Maylee is verdwenen. Kan de politie helpen?
Beste vriendin Petra denkt dat Maylee ’s nachts verdwaald is. Complotdenker Nolan weet zeker dat ze dood is. De mysterieuze Abigail zegt dat Maylee’s vriendje haar vermoord heeft. En het vriendje? Hij wil een advocaat.
Ondertussen tikt de klok door. Wie houdt wat achter? En waarom?

Bekijk alle jeugdthrillers op onze Politie niet betreden-pagina!


Drie vrouwen. Drie dates. Drie keer een lege stoel…

Yes! Dit najaar kunnen we weer genieten van een nieuw boek van Beth O’Leary! Drie dates is de heerlijk grappige, ontroerende en vooral heel fijne nieuwe roman van Beth O’Leary. Over hoe we liefde vinden, of níét vinden, of juist hoe de liefde óns vindt. Deze roman grijpt je bij de keel en maakt je tegelijkertijd aan het lachen. Drie dates is Beth O’Leary’s meest intrigerende roman tot nog toe!

Drie vrouwen. Drie dates op Valentijnsdag. Drie keer een lege stoel… Siobhan, Miranda en Jane kennen elkaar niet, maar voor alle drie blijkt deze Valentijnsdag een keerpunt in hun leven…

Nog nooit iets van Beth O’Leary gelezen? Bekijk dan hier haar andere fijne romans!


De start van een moorddadig goede serie van de koningin van de plottwists!

Clare Mackintosh komt met een serie over rechercheur Ffion Morgan. Vol intriges, lust en bedrog. Het laatste feest verschijnt in september!

Wanneer de eigenaar van een aantal luxe vakantiehuizen dood in het meer drijft, blijken zo’n beetje alle bewoners van het oude dorp een motief te hebben.

Op zoek naar een spannende thriller voor tijdens het wachten? Bekijk hier de andere boeken van Clare Mackintosh!
Op de hoogte blijven van al onze boeken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram, Facebook of TikTok!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven