Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Spoileralert: deze boeken verschijnen deze zomer!

16 februari 2023

De nachten zijn nog koud, maar het zonnetje breekt overdag steeds vaker door. Wij hebben zin in de zomer, want een nieuw seizoen betekent ook nieuwe boeken. Ben je nieuwsgierig welke boeken gaan verschijnen? Wij verklappen alvast een paar!

Hoe blijf je jezelf in een wereld vol hokjes?

Jamie is een belangrijk verhaal over jezelf blijven in een wereld vol hokjes, en over de strijd tegen de gevestigde orde. Dit boek is voor iedereen!

Jamie is een vrolijke, non-binaire 11-jarige. Hen doet niets liever dan rondhangen met hun twee beste vrienden Daisy en Ash. Maar het komende schooljaar wordt het trio gesplitst tussen een jongens- en een meisjesschool. Wanneer Jamie zich realiseert dat niemand heeft nagedacht over waar hen heen moet, besluit hen het heft in eigen handen te nemen. Want als Jamie geen uitweg vindt, loopt hen het risico hun beide vrienden én zichzelf voor altijd te verliezen.

Stap in de magische wereld van Hotel Magnifique!

YA-fans opgelet! In juni verschijnt deze spannende fantasy als limited edition: het krijgt paars op snee, het stofomslag aan de binnenzijde is bedrukt en er zit goudfolie op het omslag!

Stap in de magische wereld van Hotel Magnifique: gouden plafonds, champagnefonteinen en betoverende feesten. Elke nacht om klokslag 00.00 uur verschijnt het
ergens anders. Wanneer Hotel Magnifique opduikt in de stad van de 17-jarige Jani, grijpt ze haar kans. Ze regelt een baan in het hotel voor haar en haar zusje, maar eenmaal binnen worden ze van elkaar gescheiden. Jani ontdekt al gauw dat er duistere geheimen schuilgaan achter de glimmende façade. Met de knappe, jonge portier als haar enige bondgenoot probeert Jani het geheim te ontrafelen én haar zus te bevrijden.

Wegstemmen was nog nooit zo gevaarlijk…

Deze ultieme vakantiethriller geeft een spannend kijkje achter de schermen van reality-tv. Dit boek is ideaal voor bij het zwembad!

Het lijkt de ultieme reality-tv-show te worden: tien deelnemers. Een luxe villa op een prachtig privé-eiland. Elk moment live gestreamd naar een wereldwijd publiek dat ongekende controle heeft over degenen die strijden om de geldprijs. Elke deelnemer heeft zo z’n  geheimen die ze graag verborgen willen houden, en de druk in het paradijs bereikt al snel het kookpunt. Hoe ver gaan de deelnemers om stemmen van het publiek veilig te stellen? En zou iemand echt doden om te winnen?

Het is nooit te laat om te worden wie je bent

Laat je inspireren door deze hartverwarmende en grappige feelgoodroman: blijf jezelf en volg je dromen!

Ted Ainsworth lijkt een perfect leven te hebben: bijna twintig jaar gelukkig getrouwd en een baan in de ijswinkel van de familie. Maar de waarheid is dat zijn huwelijk niet zo gelukkig is als hij dacht, en dat hij nooit voor het familiebedrijf heeft willen werken – hij houdt niet eens van ijs… Dus als zijn man hem verlaat, is dat eigenlijk een kans om na te denken over wat hij zélf wil met zijn leven. Om eindelijk zijn geheime droom te volgen, en een nieuwe carrière op te bouwen. Om eindelijk te worden wat – en wie – hij wil zijn!

Op de hoogte blijven van al onze boeken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op InstagramFacebook of TikTok!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven