Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Schoencadeautjes onder de €10,-

29 oktober 2020

schoencadeautjes onder de 10 euro

Wat is er nou leuker dan een boek cadeau krijgen van Sinterklaas! Ben je nog op zoek naar schoencadeautjes? We hebben een aantal boeken met een fijn prijsje op een rij gezet.


de fantastische meneer vos

De fantastische Meneer Vos – € 5,99
Een geweldig kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake. En dat voor maar € 5,99! Wees er snel bij, want OP = OP.
vervloekt en kil

Kil & Vervloekt € 5,99 per stuk
Twee megaspannende korte verhalen van Mel Wallis de Vries, voor tieners vanaf 13 jaar!

Vervloekt
Drie meiden gaan een weekend naar een afgelegen huis in de Ardennen. Daar ontdekken ze dat er ooit vier meisjes hebben gelogeerd die bijna zijn vermoord…

Kil
Op een verlaten industrieterrein wordt het lichaam van een meisje gevonden. De politie staat voor een raadsel. Wat is er met haar gebeurd?
Dochter van het moeras

Dochter van het moeras € 8,99
Wanneer Helena ontdekt dat haar vader een voortvluchtige seriemoordenaar is weet ze dat zij de enige is die hem in de wildernis kan opsporen. Zij heeft de geheimen van het gebied immers van hem geleerd…

Een beklemmende thriller van Karen Dionne, met een sensationele ontknoping.
Jij en ik

Jij en ik – € 7,99
Laat je verrassen, lach mee en geniet van deze heerlijke verhalenbundel! Perfect voor mensen die niet van te dikke boeken houden, of graag een verhaal als ’tussendoortje’ willen lezen. Dit boek bevat 2 novelles en 9 korte verhalen: Jojo Moyes op haar best!
Memento

Memento – € 7,99
Officier van justitie Jana Berzelius werkt aan een moordzaak die gruwelijke herinneringen aan haar verleden oproept. Wat gaat er schuil achter de nu zo sterke Jana? Is zij eigenlijk wel te vertrouwen?

Actueel, spannend en vol met plotwendingen. Deze pageturner is een perfect cadeautje voor iedere thrillerliefhebber!
Liever een ander boek? Wij hebben er nog genoeg die perfect zijn als schoencadeautjes! Neem een kijkje op onze boekenpagina.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven