Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Reserveer deel drie in de grappige serie Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. met boekenlegger!

2 augustus 2023

3D cover Bureau Speurneus 3

Vanaf 5 september ligt Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en het eilandmysterie in de winkels. Een hilarisch verhaal over leesplezier, kinderboekenschrijvers, sprookjes en complottheorieën met prachtige illustraties van Geert Gratama. Dit is het derde en los te lezen deel in de serie over Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S.

Hier gaat Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en het eilandmysterie over:

Hans Grietje wordt al een jaar vermist. Hij verdween spoorloos van het eiland Wiermonnikoog. Zijn verdwijning is een mysterie, maar meneer De Bruin weet precies hoe het zit: Hans Grietje is ontvoerd door aliens en dat zal hij wel even bewijzen.
Lev weigert mee te gaan, maar als zijn vader zelf ook verdwijnt, móét hij wel in actie komen. Samen met zijn vrienden probeert hij te ontdekken wat er met zijn vader en met Hans Grietje is gebeurd.

Wil jij als één van de eersten het nieuwste boek van Jozua Douglas lezen? Én een door Jozua gesigneerde boekenlegger ontvangen?

Afbeelding flyer reserveeractie

Kun jij niet wachten tot je deel 3 in handen hebt? Bestel het boek dan nu meteen bij je favoriete boekhandel! Vul de achterkant van deze flyer in en lever deze uiterlijk 28 augustus in bij je boekwinkel. Dan kun je op 5 september het boek ophalen en meteen beginnen met lezen. Ook ontvang je dan een door Jozua gesigneerde boekenlegger bij het boek. Let op: deze actie geldt níet voor online bestellingen, alleen voor bestellingen ín de winkel!

Bekijk de boektrailer

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven