Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuwe najaarscatalogus staat online!

2 juli 2020

De nieuwe catalogus staat online! Hierin vind je alle boeken die dit najaar verschijnen bij Uitgeverij De Fontein. Dan komen er namelijk weer heerlijke, spannende, grappige en romantische boeken uit. We hebben een aantal van onze favorieten alvast voor je op een rijtje gezet!

Eind september kunnen de kids mee op reis met het boek Reisbureau Wereldvreemd. Avontuur en magie zijn verzekerd! Daarnaast wordt het feest! Dit najaar verschijnt de 100ste druk van Sjakie en de chocoladefabriek. Alle fans van Het leven van een Loser kunnen weer genieten van een nieuw deel in de serie Het leven van een allerbeste vriend: Een episch avontuur. Niki Smit is terug met een nieuw boek, 100% Coco Tokyo. Voor jongeren staan er ook leuke titels te wachten, zoals de tienerroman K-pop crush, een bruisend boek voor fans (en niet-fans) van K-pop!

In septemer verschijnt de tweede superspannende thriller van Karen Dionne: Geworteld in het kwaad. Een absolute must-read voor alle thrillerliefhebbers! We kijken enorm uit naar de nieuwe roman van Sarah Lark, Het familiegeheimEen heerlijke roman over liefde en geheimen tegen de achtergrond van prachtig Nieuw-Zeeland. De vijfde colonne van Andrew Gross is een onthutsend boek over een zwarte bladzijde uit de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in New York. Een nieuw begin van Ellie Dean is een heerlijke historische roman voor fans van de boeken van Diney Costeloe en Jenna Blum.

 

 

Laat je ons weten op welke boeken jij niet kunt wachten? Dat kan via Facebook en Instagram, vergeet ons niet te taggen of #uitgeverijdefontein te gebruiken!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven