Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuwe boekjes van de YouTube-hit Juf Roos!

15 maart 2019

jufroos

Op 2 april verschijnen weer twee leuke kartonboekjes over Juf Roos: Slaap kindje slaap en Smakelijk eten! Met meer dan 133.000 abonnees is Juf Roos dé YouTube-hit onder 2- tot 6-jarigen en deze boekjes garanderen eindeloos offline plezier!

Juf Roos is een (educatief) kinderprogramma waar kinderen dol op zijn! De cijfers van het YouTube-kanaal zijn indrukwekkend: 133.000 abonnees, een totaal van 85,5 miljoen views en een gemiddelde van 200.000 views per dag! Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar buurjongen Gijs beleeft ze avonturen waarin bekende Nederlandse kinderliedjes tot leven komen.

‘Juf Roos is een geweldig concept,’ aldus Joris van de Leur, uitgeefdirecteur bij De Fontein. ‘Het verbindt generaties en peuters zijn dol op het programma. Haar bereik op televisie en internet is meer dan indrukwekkend.’

Zing én lees ook mee met de andere twee boekjes: Als je blij bent en Verjaardag. En voor nog meer plezier: Juf Roos gaat op vakantie, het boek bij de Juf Roos-theatervoorstelling!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven