Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Muts ontgroeid? Lees dan…

26 februari 2019

Heb je alle boeken in de serie Dagboek van een muts gelezen en vind je het tijd voor iets nieuws? Dan hebben we een paar jeugdboeken die je vast leuk zult vinden! We zetten zie hieronder voor je op een rijtje.

emoji1

Een magisch avontuur (vanaf 11 jaar)
Zin in een avontuurlijk verhaal vol draken en magische boeken? Begin dan met de serie Bovenwereld! Drakendal en De magiërs zijn de eerste twee delen in deze humoristische serie, geschreven door Scarlett Thomas. Voor de fans van Harry Potter!

emoji2
Vals poster

Onze spannende jeugdthrillers (vanaf 12-13 jaar) 
Wil je een jeugdthriller lezen, dan is er keuze genoeg! Je hebt vast wel gehoord van de boeken van Mel Wallis de Vries. Zij is dé favoriete schrijfster van tieners die graag thrillers lezen. Heb je de boeken van Mel uit? Dan heb je alle boeken van Margje Woodrow, Cis Meijer en Eva Burgers nog! Kortom, je bent nog lang niet uitgelezen! Gelukkig maar, want de boeken zijn superverslavend en superspannend.

emoji3

ONZE TIP: Lees het spannende boek Vals van Mel Wallis de Vries en ga meteen naar de film als je ‘m uit hebt!
Vertel me meer over de film!


Een prachtige roman (vanaf 13 jaar)
Meer in de mood voor een prachtige roman? Probeer dan Ver van de boom van Robin Benway. Een ontroerend en meeslepend verhaal over wat familie eigenlijk is. Een echte aanrader!

emoji4

Actie en complot (vanaf 14 jaar)
Vijf tieners en een leugendetector tegen de regering. Gewoon geen bullshit & De bullshitoorlog zijn twee megaspannende boeken die samen het Bullshit-tweeluik van Will McIntosh vormen. Voor de fans van Netflix-serie Designated Survivor!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven