Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Muts 14: de meidenfavoriet is terug!

29 januari 2020

RUSSELL_Muts14_3D

Op 11 februari verschijnt het veertiende deel in de succesvolle meidenserie Dagboek van een muts! Op tourNEE! is weer een supergrappig avontuur uit Nikki’s niet-zo-perfecte leven, geschreven door Rachel Renée Russell. De boeken zijn razend populair onder meisjes vanaf 9 jaar!

Het verhaal
Nikki kan niet wachten tot de zomervakantie begint: dan mag ze op tournee met de populaire Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon! ZWIJMEL. Bovendien mag Nikki optreden in de openingsact! Maar wie heeft er stiekem ook een plekje weten te bemachtigen in de tour? Die achterbakse MacKenzie natuurlijk! Wanneer Nikki ontdekt dat zij ook nog haar kamergenoot wordt, kan ze wel GILLEN! Wordt haar droomreis een totale NACHTMERRIE?Reserveer Op TourNEE! met gratis feestpakket

feestpakket_tournee


Ook dit jaar hebben we weer een fantastisch feestpakket, met daarin een superleuke poster, boekenlegger en ansichtkaart!  Reserveer de nieuwe Muts via Boekenwereld.com, de webshop van Uitgeverij De Fontein, en bestel het pakket er gratis bij.

Deze actie loopt t/m 5 februari, dus reserveer nog snel!

Over Dagboek van een muts
Dagboek van een muts is ongekend populair! De boeken verschijnen in maar liefst 25 landen en wereldwijd zijn er 35 miljoen exemplaren verkocht. Alleen al in Nederland en Vlaanderen zijn er meer dan 1 miljoen boeken verkocht. Puppy love (deel 10 in de serie) werd bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in 2017.

Illustratie © Rachel Renée Russell

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven