Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Moeite met lezen? Probeer eens een graphic novel!

18 oktober 2018

Graphic novels zijn niet alleen supergrappig, ze staan ook vol met ontzettend leuke tekeningen. Perfect voor kinderen die weinig lezen of die moeite hebben met lezen. Daarnaast is het lettertype dat wordt gebruikt prettig voor lezers met dyslexie. Met onze makkelijk lezen-boeken wordt lezen weer leuk!

Tips!


Het leven van een Loser – Jeff Kinney

moeite_1


Lachen gegarandeerd met Het leven van een Loser! Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht, en onder Nederlandse kinderen is de serie ongekend populair. Bram Botermans is favoriet bij jongens en meiden vanaf 9 jaar. De hulplijntjes onder de zinnen en de hilarische cartoonachtige illustraties verzekeren moeiteloos leesplezier!

moeite_2
Dagboek van een muts – Rachel Renée Russell

Voor alle meiden is er natuurlijk de populaire serie Dagboek van een muts! In haar dagboeken vertelt Nikki over haar belevenissen en de blunders die ze maakt op haar nieuwe school. Dankzij de makkelijk te lezen tekst en de grappige illustraties verslind je zo alle twaalf delen! Voor meiden vanaf 9 jaar.

moeite_3

Niek de Groot – Lincoln Peirce

De Niek de Groot-boeken staan vol stripachtige illustraties! Niek de Groot weet dat hij is voorbestemd voor iets groots, iets gigantisch. Maar op een of andere manier wordt hij altijd achtervolgd door pech! Maar hij blijft kalm en koel. Lincoln Peirce was de inspiratiebron voor Jeff Kinney, de schrijver van Het leven van een Loser.
Tip! Het nieuwste boek van Lincoln Peirce, Niek de Groot en zijn vrienden, is volledig in kleur en staat vol superleuke strips.

Boekbespreking?

moeite_4


Wil je een boekbespreking houden over een van deze boeken? Neem dan een kijkje op onze graphic-novels website voor meer informatie en leuke filmpjes.

Meer makkelijk lezen-boeken ontdekken? Bekijk onze boekenpagina speciaal voor kinderen die moeite hebben met lezen of die schrikken van een pagina vol letters!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven