Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Onze tips voor de Kinderboekenweek 2020!

30 september 2020

Hoera! Vandaag begint de leukste week van het jaar: de Kinderboekenweek! ? Van 30 september tot en met 11 oktober staan alle boekhandels in het teken van kinderboeken. Je krijgt bovendien het Kinderboekenweekgeschenk bij aankoop van ten minste € 12,50 aan kinder- of jeugdboeken. Op zoek naar een leuk boek voor je (klein)kinderen? Lees dan snel verder!

Tip voor in de klas! Jozua Douglas, bekend van onder andere de populaire kinderboekenserie Costa Banana, heeft een speciaal openingsfilmpje voor de Kinderboekenweek gemaakt. Ook vind je op zijn website handige filmpjes en lesmateriaal voor in de klas.

Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek: En toen? Oftewel: verhalen uit de geschiedenis. Een aantal boeken van ons past daar perfect bij!

PS Bestel je via onze website, dan ga je automatisch naar Boekenwereld.com. Ook daar krijg je het Kinderboekenweekgeschenk bij een aankoop van ten minste € 12,50 aan kinder- of jeugdboeken.

Prutsers en pechvogels van Jozua Douglas en Tosca Menten
Prutsers en pechvogels is een supergrappige verhalenbundel van schrijversduo De Gouden Grijns: Kinderjury-winnaars Jozua Douglas en Tosca Menten. In dit boek lees je over historische missers. De verhalen gaan dus niet over helden, beroemdheden of medaillewinnaars. Integendeel: prachtige pruiken vliegen in de fik, ridders zakken door de grond en de duurste tulpenbol ooit gaat net zo snel in de soep als de laatste dodo in de pan belandt.

Met hilarische illustraties van Geert Gratama.Alles wat cool is aan dino’s van Mike Lowery
In Alles wat cool is aan dino’s lees je wat je altijd al wilde weten over je favoriete uitgestorven reptiel. Dit boek barst uit zijn voegen van de handige overzichtjes, foute dinograppen en rare feiten. Wist jij bijvoorbeeld dat de tyrannosaurus rex gakte als een gans? Van illustrator, grappenmaker en dinofanaat Mike Lowery. Mét tijdlijn van het ontstaan van de aarde én dinotekentips!Handboek voor historiehoppers-serie van Jonathan W. Stokes
Ga op tijdreis naar het oude Griekenland, het oude Rome of de middeleeuwen met deze supergrappige gidsen! Vol toffe infographics, handige feiten en slimme tips, geschikt voor nieuwsgierige lezers van 9 jaar en ouder.

Zin in iets anders?
Genoeg in de geschiedenis gedoken? Probeer dan een van onderstaande boeken, want die zijn absoluut favoriet bij kids!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven