Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Dit is de cover van het Kinderboekenweekgeschenk 2018

6 mei 2018

de eilandenruzie

Jozua Douglas is druk bezig met het schrijven van het Kinderboekenweekgeschenk 2018, en Elly Hees met het maken van de illustraties. We mogen nog niets zeggen over het verhaal, maar we mogen wél alvast de titel verklappen en de cover laten zien.

Tromgeroffel! De titel van het Kinderboekenweekgeschenk 2018 is… De eilandenruzie. Het boek past in de populaire Costa Banana-serie van Jozua Douglas, waarvan de eerste delen door het kinderboekenpanel van De Wereld Draait Door werden verkozen tot beste kinderboek van het jaar, én door de Nederlandse Kinderjury werden bekroond met een Pluim.
Fans van Costa Banana zullen de personages uit De eilandenruzie herkennen, maar het geschenk is absoluut geschikt voor lezers die niet bekend zijn met de boeken van Jozua.

Nog even geduld: de Kinderboekenweek gaat 3 oktober van start. Het thema is Vriendschap en het motto is Kom erbij!
Je krijgt het geschenk gratis bij aankoop van een kinderboek.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief Jozua en de nieuwsbrief van Uitgeverij De Fontein.

Jozua op YouTube
Wist je dat Jozua ook een fantastisch YouTube-kanaal heeft? Hij maakt filmpjes over zijn boeken, filmpjes met 1 april-grappen, maar hij heeft ook educatieve reeks gemaakt over hoe een boek wordt gemaakt. Hij neemt je mee naar zijn werkkamer, de drukker en naar het kantoor van Uitgeverij De Fontein. Leuk voor thuis, maar ook zeker voor in de klas.
Neem een kijkje op zijn YouTube-kanaal

Boekbespreking over een van Jozua’s boeken?
Op de website van Jozua Douglas staat hoe je een boekbesprekingspakket kunt aanvragen. Je ontvangt tips, een filmpje en een poster. Dat draagt vast en zeker bij aan een mooi cijfer!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven