Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Hij komt, hij komt… De schrijver van Het leven van een Loser is 4 en 5 december in Nederland!

13 november 2018

Groot nieuws! Jeff Kinney, schrijver van de wereldwijde bestsellerserie Het leven van een Loser, komt naar Nederland! Hij reist de hele wereld over, maar komt op 4 en 5 december zijn Nederlandse fans ontmoeten.

Op 4 december is Jeff Kinney in Leeuwarden. We overhandigen dan  de eerste Friese editie van Het leven van een Loser: It libben fan in labbekak.

loserboeken

Loser_petjeWil je Jeff Kinney ontmoeten? Dat kan!
Wil je de grappigste schrijver van de wereld ontmoeten en/of ken je iemand die megafan is van de serie? Kom dan naar een van de onderstaande locaties! Iedereen die komt krijgt een uniek Sinterklaascadeau van Jeff Kinney zelf: een superleuke Loser-pet! Daarnaast neemt hij de tijd om de boeken van alle aanwezige Loser-fans te signeren.

4 december vanaf 16:00 bij Boekhandel Van der Velde in Leeuwarden
Meld je aan door een mail te sturen naar promotie@uitgeverijdefontein.nl en laat ons weten met hoeveel personen je komt

5 december vanaf 14:00 bij Paagman, Frederik Hendriklaan in Den Haag
Meld je aan via www.paagman.nl/jeff-kinney

Exclusieve meet–and-greet, doe mee en win!
Echte fans kunnen een exclusieve meet-and-greet met Jeff Kinney winnen! Maak de ultieme grappige foto van jezelf met al je Loser-boeken. De leukste 25 foto’s worden beloond met een sleutelhanger, en de 3 grappigste inzendingen winnen een exclusieve meet-and-greet met Jeff én een uniek Loser-Sinterklaascadeaupakket! Dat wil toch iedereen?!

Klik hier om je foto in te sturen

Attachment-1.png

Over Het leven van een Loser
In Nederland werden meer dan 2 miljoen boeken verkocht van de serie Het leven van een Loser, en wereldwijd zelfs meer dan 200 miljoen! Jeff Kinney heeft twee keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen: met Gedumpt en Drie keer niks. De serie bestaat intussen uit twaalf delen en blijft ongekend populair onder kinderen vanaf 9 jaar.

Jeff Kinney was twee keer eerder in Nederland, en dat was steeds een groot succes. Hij sprak overvolle zalen toe en signeerde honderden boeken!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven