Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Hét nieuwe magische mysterie dat iedereen moet lezen!

3 augustus 2022

Op 9 augustus verschijnt Enna tegen het Inktgenootschap. Het eerste deel in de spannende magische serie Inktgenootschap van Kristen Perrin. Voor jongens en meiden vanaf 10 jaar die dol zijn op avontuur!

Het verhaal
De boekhandel van Enna’s moeder heeft altijd vreemde klanten aangetrokken, maar de man met de groene hoed is wel érg vreemd. Nadat Enna hem in een zeldzame eerste editie ziet schrijven vindt ze al snel overal sporen van gloeiende inkt – het teken van het mysterieuze Inktgenootschap van meneer Fabel. En steeds als Fabel een boek op magische wijze herschrijft, verandert er iets in Enna’s wereld. 
Enna besluit te infiltreren in het genootschap en Fabel te stoppen voordat haar hele wereld instort. Maar in je eentje ten strijde trekken tegen een magische genootschap? Dat blijkt nog niet eenvoudig. 

‘Je kunt niet anders dan van Enna gaan houden. Ze is ontwapenend eerlijk en ongewoon doorsnee voor iemand die met magie te maken krijgt. Deze serie volgt nu eens niet de gebaande magische paden. Debutant Kristen Perrin is een aanwinst voor het genre!’ – Erlijne Runia, redacteur


Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven