Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Gratis lesmateriaal voor in de klas

22 mei 2017

De Roald Dahl-week 2017: gratis lesmateriaal voor uw leerlingen in groep 6,7 en 8!

Elk jaar vieren we op 13 september de geboortedag van meesterverteller Roald Dahl. Tijdens de Roald Dahl-week staan de boeken van deze bijzondere schrijver centraal in de boekhandel, de bibliotheek en natuurlijk op scholen. Een mooie start van het schooljaar 2017-2018!

Educatief materiaal

Om de Roald Dahl-week te vieren, is er weer een werkboekje samengesteld voor leerlingen in de bovenbouw van het basisonderwijs, voorzien van een online docentenhandleiding. Dit lesmateriaal rond de verhalen van Roald Dahl hebben we geproduceerd in samenwerking met Young Crowds – specialisten in educatieve content.

Op een aansprekende manier komen uw leerlingen meer te weten over het werk van Roald Dahl en zijn vaste illustrator Quentin Blake. U kunt de werkboekjes voor de bovenbouw gratis bestellen. U betaalt slechts de administratie- en verzendkosten.

Themaboek

Dit jaar staat het Dahl-boek De Griezels centraal in het lesmateriaal. Hiermee sluiten we aan op het thema van de Kinderboekenweek Gruwelijk eng!. U kunt deze gebonden editie van De Griezels bestellen voor slechts € 5,-.

Bestellen

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven