Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Ga thuis op reis

18 juni 2020

De zomer is in aantocht! Maar misschien gaan we deze zomer niet op vakantie in het buitenland. Wij hebben dé oplossing om je toch even mee te nemen over de grens. Ga vanuit je luie stoel op vakantie met een boek! We hebben speciaal voor jong en oud verschillende bestemmingen op een rij gezet. Ontdek meer over het boek van jouw favoriete bestemming door op de titel te klikken.

Een tropisch eiland, ergens ver weg

Op het eiland Costa Banana beleven Rosa en Fico mega grappige avonturen. Met de vijf boeken van Jozua Douglas krijg je gegarandeerd lachbuien! Alle boeken gelezen? We kunnen alvast verklappen dat 8 september het laatste deel van deze populaire serie uitkomt: Het piranha-complot!

Ruimtereis

Altijd al een ruimtereis willen maken? In het boek De ruimteatlas van Jesse Kreek rijdt Jesse Kreek achterop brommer Betsie naar planeet Zonderling. Hoe cool is dat? Voor reizigers vanaf 8 jaar.

Naar een magische wereld

Ben je fan van fantasy? Dan is Drakendal van Scarlett Thomas de ultieme boekentip voor deze zomer. Draken en magische boeken zul je in deze bijzondere wereld zeker tegenkomen! En je kunt daarna gelijk de andere twee delen lezen. Voor de fans van Harry Potter.

Antarctica

Vind je de warmte maar niets en ga je liever naar het ijskoude Antarctica? Dan is Ember en de ijsdraken echt iets voor jou! Ga op een magisch avontuur! Voor lezers vanaf 10 jaar.

Op reis naar een ander tijdperk
Wanneer je benieuwd bent naar hoe de wereld er in de middeleeuwen uit zag, dan zou je het boek De middeleeuwen van Jonathan W. Stokes moeten lezen. Het boek brengt je naar de tijd dat ridders en ontdekkingsreizigers leefden. Voor lezers vanaf 9 jaar.

Zwitserland

Zou je het liefst in de bergen zitten deze zomer? Niet getreurd! De pageturner De school voor afgeschreven kinderen speelt zich af op een kostschool in dit idyllische landschap.

Kroatië en Nieuw-Zeeland

Zin in een kleine visuele wereldreis? Lees dan De geheimen van het winterhuis. Deze heerlijke roman neemt je mee naar Kroatië en Nieuw-Zeeland.

Frankrijk

Het veilige huis is een onheilspellende thriller over Emily die als nanny verhuist naar een prachtig Frans landgoed. Wat een geweldig avontuur moet worden verandert in een mysterie vol duistere geheimen.

Italië

Voor alle Italiëgangers is de fantastische roman Dromen van Italië perfect. Laat je meevoeren naar de Italiaanse zomer en geniet!

Brazilië

Het boek Dochters van de samba is een meeslepende roman die zich afspeelt in het Brazilië van de vorige eeuw. Een boek over vriendschap, ambitie, roem en de prijs die je hiervoor betaalt.

Zweden

Zin in een spannende thriller? Dan is Alter ego onze aanrader. Deze ijzingwekkende thriller speelt zich af in Zweden en laat je op het puntje van je stoel zitten!

Amerika

Reis mee naar Amerika in 1963. Stel dat de kogel John F. Kennedy gemist had? In deze what if-thriller leeft JFK, en staat hij aan de vooravond van een tweede termijn als president. Je leest het in het boek De derde kogel.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven