Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Everybody loves Dahl!

2 december 2018

roalddahl

Sinds 1961 kunnen we genieten van de kinderboeken van Roald Dahl! Nou ja… waarschijnlijk waren veel van ons toen nog niet geboren, maar zelfs 57 jaar later leest nog steeds iedereen de boeken van Dahl. En dat is niet zo gek: geen schrijver ter wereld bedacht zo veel angstaanjagende, onuitstaanbare en fantastische figuren. Over de hele wereld verslinden kinderen (en volwassenen) boeken als De GVR, Sjakie en de chocoladefabriek, Daantje, de wereldkampioen, Matilda en De heksen.

boekenlegger

Win een boekenlegger…
Ken je deze gouden magnetische boekenlegger al? We sturen er eentje op in ruil voor een recensie!


…of knutsel zelf een boekenlegger!

© www.penguin.co.uk
© www.penguin.co.uk

Penguin Random House UK, de Engelse uitgever van de boeken van Roald Dahl, heeft zes leuke boekenleggers die je zelf kunt uitprinten! Download de boekenleggers, print ze op een A4’tje en knip ze uit. Je kunt ze ook op wat harder papier printen om ze steviger te maken.

netflixlogo

Netflix gaat de Roald Dahl-boeken verfilmen
Volgend jaar begint Netflix met de productie van animatieseries en –films gebaseerd op zestien verschillende Dahl-klassiekers! De streamingdienst heeft een deal gemaakt met de erfgenamen van de beroemde kinderboekenauteur. Het gaat om onder andere Sjakie en de chocoladefabriek, Matilda, De GVR en De Griezels.

Helaas zit De reuzenperzik er niet bij. Maar wist je dat daar al een animatiefilm van is, gecombineerd met live action?

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven