Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Een prentenboek voor iedereen!

23 januari 2019

Naast supergrappige graphic novels en superleuke YA-boeken, geven we ook prachtige prentenboeken uit. Van Oliver Jeffers tot Jonny Duddle en van Jozua Douglas tot de boeken van Juf Roos: perfect voor kleintjes van 2 tot 8 jaar. En voor de ouders natuurlijk, om lekker ’s avonds voor te lezen. Stoere prentenboeken, grappige prentenboeken, maar vooral mooie prentenboeken. Heel veel opties dus, maar welke moet je kiezen? We helpen je een handje door een aantal van onze favorieten uit te lichten.

prentenboek: Hoe verstop je een giraf - 3d

Megagrappig!
Wat zou je doen met een giraf als huisdier? Verstoppen voor je ouders! Maar hoe? In de achterbak van de auto? Of in de badkuip?

Hoe verstop je een giraf? is een geweldig overdreven en humoristisch voorleesverhaal van meervoudig prijswinnares Michelle Robinson en Claire Powell.

Bekijk de Engelse trailer voor een voorproefje!


Oliver Jeffers Samen hier


Perfect kraamcadeau
De illustrator van De krijtjes staken! heeft een nieuw prentenboek gemaakt. Samen hier is een prachtig geïllustreerd boek dat Oliver Jeffers
maakte na de geboorte van zijn zoon.


jufroosboekjes


Voor Juf Roos-fans

Juf Roos is er nu ook in boekvorm! De kleine Juf Roos-fans (en hun ouders) kunnen nu eindeloos offline meelezen én zingen. Verjaardag en Als je blij bent zijn twee stevige kartonboeken. In april verschijnen er twee nieuwe Juf Roos-boeken: Slaap kindje slaap en Smakelijk eten.


Duddle_De piraten van Scheurbuikstrand_3D


Voor de avonturiers
De piraten van Scheurbuikstrand is perfect voor kleintjes die altijd maar op ontdekkingsreis gaan! Dit boek is het vervolg op de bestseller Piraten in de straat en is superleuk op rijm vertaald door Gouden Griffel-winnares Bette Westera.
Met verrassende uitklappagina en stoere schatkaart!


8-9_Dirk de Dappere_3D


Nieuw!
Op 29 januari verschijnt Dirk de Dappere en de Prinses van Aanstel. Een grappig prentenboek voor stoere ridders en prinsessen! Dapper vertaald door Tjibbe Veldkamp, bekend van Handje?

Op zoek naar meer prentenboeken van bijvoorbeeld topauteur Jozua Douglas? Bekijk onze prentenboekenpagina of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven