Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

E-books voor maar € 7,99 tijdens de Kinderboekenweek!

1 oktober 2018

Wees er snel bij, want van 1 oktober t/m 16 oktober zijn de e-books van deze kinderboeken in prijs verlaagd!

Lees meer van de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk
Jozua Douglas mocht dit jaar het Kinderboekenweekgeschenk schrijven! In De eilandenruzie lees je over Rosa, Fico en het eiland Costa Banana. Je krijgt het geschenk gratis bij aankoop van een kinderboek. Maar er zijn nog veel meer avonturen te beleven op Costa Banana! Begin nu met het eerste deel in de serie en lees ze allemaal!

costa banana

Heb je de Costa Banana-serie al verslonden? Lees dan ook Jozua’s andere boeken: De verschrikkelijke badmeester en De vreselijke tweeling!


Uitgeverij De Fontein - Roald Dahl

Heb jij nog niet alle boeken van Roald Dahl gelezen?
Grijp dan nu je kans! Maar liefst tien titels van Roald Dahl zijn in prijs verlaagd. Laat je door meenemen in de fantasie van Dahl en lees over de meeste bizarre en grappige personages! Met prachtige illustraties van Quentin Blake.


Thomas_De magiërs_3D

De magische wereld van de Bovenwereld-serie

Reis samen met Fee en haar magische boeken naar de bovenwereld en ontdek welke avonturen haar daar staan te wachten. Vol spanning en humor, perfect voor fans van Harry Potter.


Durf jij het aan om deze jeugdthrillers te lezen?
Deze megaspannende verhalen zijn absolute must-reads! Voor je het weet heb je de boeken uit, maar gelukkig zijn er ook deze keer weer veel Politie niet betreden-boeken in prijs verlaagd. Zo kun je meteen verder met een nieuwe!

Lees meer over Mel Wallis de Vries, Sophie McKenzie en Margje Woodrow.Overige Fontein-boeken
Dit zijn natuurlijk niet de enige e-books! Ook de boeken in de series Dagboek van een muts, Het leven van een Loser en De avonturen van Max Kruimel zijn in prijs verlaagd. Daarnaast ook drie fantastische YA-boeken: Showstopper, Het ongelukproject en Wij leugenaars. En drie Coco-boeken: 100% Coco, 100% Coco Paris en 100% Coco New York.

Je vind deze goedkope e-books allemaal op onze eigen vertrouwde site Boekenwereld.com of bij Bol.com, Bruna.nl en Libris.nl.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven