Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Drie keer niks wint de Prijs van de Nederlandse Kinderjury!

23 juni 2018

Leven van een loser drie keer niks - 3d

Vandaag is bekendgemaakt dat Drie keer niks de Prijs van de Nederlandse Kinderjury heeft gewonnen in de categorie 10 tot 12 jaar! Drie keer niks is het elfde deel in de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Hij wint de publieksprijs voor de tweede keer. In 2015 won hij de prijs met Gedumpt, deel 8 in de serie.

De Prijs van de Nederlandse Kinderjury wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste in het Nederlands verschenen kinderboek. Van maart tot mei kon er door kinderen gestemd worden op hun drie favoriete boeken die in het voorgaande jaar voor het eerst zijn verschenen. De vijf boeken met de meeste stemmen maakten kans om de felbegeerde prijs te winnen. De Senaat van de Nederlandse Kinderjury koos daarna de winnaar.

Benieuwd welke boeken nog meer genomineerd waren? Je leest het hier.

Wil je weten waar Drie keer niks over gaat? Bekijk de trailer

Kinney_Wegwezen_3D

De nieuwe Loser is net uit!
Als je Drie keer niks al uit hebt, dan kun je gelijk beginnen aan het volgende deel! In Wegwezen gaat de familie Botermans eindelijk op vakantie. Maar dat pakt heel anders uit dan dat ze verwacht hadden… Het perfecte vakantieboek!

Nog niet begonnen aan de serie Het leven van een Loser?
Pak dan nu je kans! Het leven van een Loser deel 1 is tijdelijk in prijs verlaagd en kost nu maar 5 euro! Maak kennis met antiheld Bram Botermans, en lees al zijn avonturen. Plezier gegarandeerd!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven