Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Deze boeken wil je niet missen in het voorjaar! – deel 1

21 december 2021

Jullie hebben onze nieuwe catalogus natuurlijk al even door kunnen bladeren en wauw, wat verschijnen er toch een hoop prachtige boeken komend voorjaar! Met welk boek moet je nou beginnen?

Geen zorgen: hieronder vind je deel 1 van de boeken waar wij het meest naar uitkijken. Zo weet je precies welke boeken je echt niet mag missen. We kunnen niet wachten tot ze in de winkels liggen!


De burgerwacht - Ellen Lina

De burgerwacht – Ellen Lina

Claudia van der Werf, redacteur: ‘Leuke auteurs, ik hou d’r van! En als ze dan ook nog erg goeie thrillers schrijven, dan is het plaatje compleet ?. Ellen Lina biedt die combinatie, ze is een auteur die goed weet wat ze wil én wat ze doet. De thrillers die ze schrijft zijn nagelbijtend spannend. De burgerwacht is gebaseerd op een krantenartikel dat ze ooit las over een groep burgers die het initiatief in eigen handen nam omdat de aanrijtijd van de politie in hun regio te lang is.

In dit boek is Kayleigh de hoofdpersoon, een sterke en eigenzinnige dame met zo haar rauwe kanten, die terugkeert naar het dorp van haar jeugd. Wanneer zij een lijk in een bosmeertje ontdekt, is dat de start van een reeks merkwaardige gebeurtenissen…

Een thriller om naar uit te kijken van een auteur waar we nog veel van mogen verwachten!’

De burgerwacht verschijnt op 8 februari 2022


Geen weg terug - Elvin Post

Geen weg terug – Elvin Post

Marilou van Kaam, marketingcoördinator: ‘Wij zijn trots! Want naast onze ijzersterke jeugdthrillerauteurs, Cis Meijer, Margje Woodrow en Mel Wallis de Vries, kunnen we nu ook Elvin Post aan dat rijtje toevoegen! Misschien dat je hem al kent van zijn volwassen thrillers.

Dit voorjaar verschijnt zijn eerste jeugdthriller: Geen weg terug. Wat zou jij doen als je een tas met 80.000 euro zou vinden? In Geen weg terug komen vier vriendinnen voor dit dilemma te staan.

De hoofdpersoon, Eva, heeft er geen goed gevoel bij, maar toch nemen ze de tas mee. Dan blijkt dat een van de mannen het heeft overleefd. Hij hoort bij een groep zware criminelen…

Superspannend en meeslepend!’

Geen weg terug verschijnt op 22 februari 2022


Het geheime leven van Albert Entwistle - Matt Cain

Het geheime leven van Albert Entwistle – Matt Cain

Sabrina Verbeek, redacteur: ‘Soms zijn er van die boeken die een grote glimlach op je gezicht brengen. Het geheime leven van Albert Entwistle is er zo één. Albert is 64 jaar oud en zijn baan als postbode in een dorpje in Engeland is zijn hele leven. Maar nu moet hij met pensioen en een eenzame toekomst dreigt…

Hij beseft dat het tijd is om eindelijk open en eerlijk te zijn en op zijn te gaan naar de grote liefde die hij ooit liet gaan: George. En na jarenlang zijn vaste rondjes in het dorp te hebben gelopen, trekt Albert de wijde wereld in.

Voor liefhebbers van Hendrik Groen en De goede grap van Norman Foreman.’

Het geheime leven van Albert Entwistle verschijnt op 1 maart 2022

Weg! - Ineke Upperman en Emanuel Wiemans

Weg! – Ineke Upperman en Emanuel Wiemans

Maartje Beukers, redacteur: ‘Ik kijk het meest uit naar Weg!, het debuut van Ineke Upperman. Ik ben trots dit prachtige prentenboek te mogen uitgeven. De levendige tekst van Ineke en de sprekende illustraties van Emanuel Wiemans vormen een treffende combinatie. Perfect voor alle formule 1-fans, een boek met lekker veel vaart!’

Weg! verschijnt op 12 april 2022


De grote vossenjacht – Justyn Edwards

de grote vossenjacht - Justyn Edwards

Joris van de Leur, uitgever:De grote vossenjacht van Justyn Edwards is een geweldig boek in de nieuwe reeks Magische Mysteries. Liz is dochter van de grootste illusionist ter wereld. Haar vader is echter al geruime tijd verdwenen en nog steeds spoorloos. Wanneer zij de kans krijgt om aan De grote vossenjacht deel te nemen, hoeft ze daar nog geen nanoseconde over na te denken. Vastbesloten begint ze aan de wedstrijd die de beste illusionist moet opleveren. Ze moeten trucs doorgronden en onthullen hoe ze in elkaar zitten.

Al lezende leer je dus hoe goochelaars werken. Maar Liz heeft ook een ander doel: ze wil haar ouders weer bij elkaar brengen en zal er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Daartoe moet zij het grootste truc aller tijden doorgronden.  
Spanning, intriges, maar vooral ook erg leerzaam voor illusionisten in spé.’

De grote Vossenjacht verschijnt op 3 mei 2022


Laat je ons weten op welke boeken jij niet kunt wachten? Dat kan via Facebook en Instagram, vergeet ons niet te taggen of #uitgeverijdefontein te gebruiken!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven