Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De zomercatalogus staat voor je klaar!

18 maart 2021

Zomercatalogus

Die mooie lentedagen van de afgelopen tijd smaken naar meer! We kijken daarom al smachtend uit naar de zomer. Nóg een reden om uit te kijken naar de zomer: er verschijnen weer heerlijke, spannende, grappige en romantische boeken. We hebben een aantal van onze favorieten alvast voor je op een rijtje gezet!

We kunnen deze zomer weer lachen met Bram Botermans! Kopje-­onder is deel 15 in de populaire serie Het leven van een Loser en het ultieme staycationboek.
Daarnaast kunnen we wederom genieten van een van de grootste kunstenaars van deze tijd, Oliver Jeffers. Deze zomer verschijnen er namelijk twee prachtige prentenboeken zoals we van Jeffers gewend zijn: Gevonden en Vast.
Ook alle fans van Jozua Douglas kunnen hun hart ophalen, want in september verschijnt het eerste deel van zijn nieuwe serie Bureau Speurneus! Bureau Speurneus en de boekenmaffia zit vol humor, spanning en avontuur!
En voor alle YA-fans hebben we ook goed nieuws. We kunnen eindelijk lezen hoe het verder gaat met Cinder en Ella in deel 2 Lang en gelukkig? Dat wordt weer zwijmelen!

De zomer wordt sowieso geweldig met Tante Poldi! Tante Poldi en de Siciliaanse leeuwen is het eerste deel in een serie, die al in twaalf landen is verschenen. En er werden al een miljoen exemplaren verkocht.
De Australische Claire Christian debuteert deze zomer met Graag gedaan, Noni Blake. Dit is women’s empowerment in een feelgood romcom-jasje. We love Noni!
En, heel goed nieuws, Clare Mackintosh is terug. En hoe! Gegijzeld is de meest enerverende thriller van het jaar! Stoelriemen vast, het wordt een bewogen vlucht…
In september verschijnt het meest indrukwekkende boek uit deze catalogus: De tweeling van Auschwitz. Eva Mozes Kor vertelt haar levensverhaal als een van ‘Mengeles tweelingen’, die tijdens de Tweede Wereldoorlog aan gruwelijke experimenten werden onderworpen.

Zomer 2021 De Fontein


Benieuwd welke boeken er nog meer in de zomer van 2021 verschijnen?

Laat je ons weten op welke boeken jij niet kunt wachten? Dat kan via Facebook en Instagram, vergeet ons niet te taggen of #uitgeverijdefontein te gebruiken!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven