Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De Roald Dahl-week 2023: gratis lesmateriaal voor uw leerlingen!

27 juni 2023

Elk jaar vieren we op 13 september de geboortedag van meesterverteller Roald Dahl. En ook dit jaar staan tijdens de Roald Dahl-week de boeken van deze bijzondere schrijver centraal.  Educatief materiaal

Jaarlijks stellen wij gratis digitaal lesmateriaal ter beschikking voor basisscholen, dat door vele leerkrachten wordt ingezet. Het lesmateriaal heeft elk jaar een wisselend thema dat aansluit bij dat van Kinderboekenweek, dit jaar Bij ons thuis! Perfect om de Roald Dahl-week met uw leerlingen te vieren en zo het schooljaar feestelijk te starten. Veel plezier!

Op een aansprekende en vrolijke manier komen uw leerlingen meer te weten over het werk van Roald Dahl en zijn vaste illustrator Quentin Blake. De werkboekjes zijn gratis te downloaden, om vervolgens zelf te printen of te behandelen met behulp van het digiboard. In 2023 staat het werkboekje in het teken van Joris en de geheimzinnige toverdrank.

Meld je aan!

Wil je het digitale lesmateriaal ontvangen? Meld je dan via onderstaande knop aan via onze eigen webshop Boekenwereld.com en kies voor het gratis ‘Roald Dahl lespakket’. Je kunt dan ook gelijk de gewenste Roald Dahl-boeken bestellen.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven