Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De nieuwe zomercatalogus staat voor je klaar!

16 maart 2023

Wij kijken al smachtend uit naar de zomer: tijd om lekker in het zonnetje te lezen! En nog een reden om uit te kijken naar de zomer: er verschijnen weer heerlijk spannende, grappige en romantische boeken. We hebben een aantal van onze favorieten alvast voor je op een rijtje gezet!


Kinder- en jeugdboeken

Goed nieuws voor alle fans van Het leven van een Loser: ook deze zomer kunnen we weer lachen met Bram Botermans in Het dak eraf van Jeff Kinney! In dit zeventiende deel sluit Bram zich aan bij Ricks band. Als dat maar goed gaat…
We kunnen niet wachten totdat het youngadultboek Hotel Magnifique van Emily J. Taylor verschijnt als LIMITED EDITION. Stap in de magische wereld van het hotel: gouden plafonds, champagnefonteinen en betoverende feesten. Elke nacht om klokslag 00.00 uur verschijnt het hotel ergens anders…
Jamie tegen de wereld van L.D. Lapinski verschijnt in juli; een belangrijk verhaal over jezelf blijven in een wereld vol hokjes, en over de strijd tegen de gevestigde orde. Voor iedereen die zichzelf of de wereld beter wil begrijpen! En onze catalogus zou niet compleet zijn zonder een prachtig prentenboek: Hoe verjaag je een monster van Jana Bauer. Een origineel boek over pesten en opkomen voor jezelf (of een ander!).

Romans en thrillers

Kees van der Spek, bekend van o.a. zijn tv-programma Oplichters aangepakt, komt met een nieuw boek: Beroep: avonturier. Hierin vertelt hij op een persoonlijke manier over avonturen die de uitzending niet halen, maar die niet onverteld mogen blijven. Spannend, bizar of hilarisch, en altijd onderhoudend.
In juni verschijnt de ultieme vakantiethriller De villa van Ruth Kelly: tien deelnemers, zeven dagen en een prijs om een moord voor te doen. Daarnaast kijken we enorm uit naar Eindelijk mezelf van Matt Cain. Een hartverwarmende feelgoodroman over worden wie je bent en je dromen waarmaken.
Deze zomer staan er ook bijzondere dingen op stapel voor Baantjer. Deel 93 De Cock en het kind van de rekening verschijnt begin augustus en op 16 september is het de 100e geboortedag van Appie Baantjer. Ter ere daarvan hebben we een bundel gemaakt met de leukste verhalen van Appie over zijn tijd als rechercheur op Bureau Warmoesstraat, vol kleurrijke Amsterdammers die in de verhoorkamer hun misdaden, groot of klein, uit de doeken doen.

Benieuwd welke boeken nog meer verschijnen deze zomer?

Naar welke boeken kijk jij het meest uit? We zijn benieuwd! Laat het ons weten via Instagram of Facebook, vergeet ons niet te taggen of #uitgeverijdefontein te gebruiken!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven