Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De nieuwe zomercatalogus is er!

1 april 2020

Die paar mooie lentedagen van vorige week smaken naar meer! We kijken daarom al smachtend uit naar de zomer. In de zomer verschijnen er namelijk weer veel heerlijke, spannende, grappige en romantische boeken. We hebben een aantal van onze favorieten al voor je op een rijtje gezet!

Het superspannende boek Het veilige huis van Anna Downes is een must-read voor bij het zwembad. Even tussen ons van Jane Fallon zit weer bomvol heerlijke sweet revenge en humor.
Juist zin in een meeslepende historische roman? Het meisje in de witte kimono is een indrukwekkend verhaal dat zich afspeelt in het Japan van 1957. Ook is er goed nieuws voor alle fans van Diney Costeloe, haar nieuwe historische roman Twee moedige vrouwen verschijnt in september en neemt je mee naar Frankrijk,1937. 

We hopen op een heerlijke zomer. Om te voorkomen dat de kinderen zich gaan vervelen hebben we natuurlijk ook voor hen megaveel toffe boeken! De juwelendief is het eerste deel van een detectiveserie vol avontuur en mysterie. Voor treinenfans, maar ook zeker voor iedereen die van Drakendal en Jesse Kreek heeft genoten. Alle fans van Het leven van een Loser zullen weer zoet zijn met het nieuwe deel: Totaal gesloopt. Dit boek garandeert weer de gekste verhalen van Bram Botermans! In september komt de succesvolle kinderboekenschrijver Jozua Douglas met het laatste deel in de Costa Banana-serie: Het piranha-complot. Voor alle tienermeiden verschijnt het sprankelende boek American Royals. Het eerste deel in het tweeluik over het koningshuis van Amerika.  Met deze én nog veel meer geweldige boeken kunnen we wel zeggen: “Laat de zomer maar komen!”

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven